GTX 960 SLI veya GTX 980

Temha

Megapat
Daha fazla  
Birkaç ay önce bir pc toplamıştım ozaman bütçem kısıtlı olduğu için h97m-e Asus anakart 8GB RAM zalman z3plus Asus GTX 960 2gb ekran kartlı bir sistem toplamıştım sli yapmak konsunda bir bilgim yok. Benim anakartım sli destekler mi satıp gtx 980 alsam mı? 4 GB GTX 960la beraber kullanabilir miyim? Evga yada msi alsam sli olur mu ?
Not: lütfen sırayla cevaplayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı hızda 2. Ekran kartı için yuva olmadığı için maalesef SLI yapamazsınız. GTX 960'ı satıp GTX 980 almanız daha iyi olur sizin için. Fakat GTX 960 size yeterli geliyorsa boşa israf etmek olur bence.

Arkadaşıma katılıyorum. Bunun yanında alacağınız daha yüksek model ekran kartını kaldıracak sisteminizin olup olmadığını kontrol etmek gerek. Veya işlemciniz vs. yeni ekran kartınızın tam verimlilikte çalıştırabilecek mi? Bu nedenle almadan önce burada konu açıp sisteminizi ayrıntıları ile belirtip sonra hareket ederseniz pişman olmazsınız, belki de paranız cebinize kalır. :D

Anakartında 1 tane PCI-Express yuvası var. Yani ikinci bir ekran kartını takıcak yuva yok, o yüzden SLI yapamazsın. Anakartını değiştirirsen olur, Z97 çipsetli bir anakart almalısın SLI yapabilmek için. Yada GTX 980 alacaksın, GTX 960'ı satarsın artık.

Screenshot_1.jpg
Screenshot_2.jpg
Screenshot_3.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı