GTX 960 SLI vs RX 480

Kardeşim madem ki sistemden fazla anlamıyorsun niye insanları yanlış yönlendiriyorsun ? Ayrıca 1100 TL'ye GTX970 var ancak konumuz bu değil. RX480 GTX980'e rakip iken ve SLI teknolojisini oyunlar doğru dürüst desteklemez iken ve de oluşan toplam sistem enerji harcamasını da göze alacak olursak nasıl bir böyle saçma öneri de bulunabiliyorsun ? Sizin gibiler keşke olmasa yeter artık yahu bıktım saçma sapan tavsiye verenlerden.
Kimin için dediniz? Benim bilgisayarım için mi? Ayrıca kelimelerinize dikkat edin. Ben 1.5 senedir buradayım bıkmadım, size ne oluyor?

İmzana bir göz attım da söylemeden geçemeyeceğim. Ekipmanlarına bakılırsa oyun için bilgisayar toplamışsın. GTX 970 ile Intel i7 6700k nedir hocam ya. Kimse mi gelip sormadı sana bu sistem niye bu kadar dengesiz diye? :)
Pekte dengesiz değil sistem eskiyse gtx 970 zamanının f/p kartlarındandı. neresi dengesiz anlayamadım

İmzana bir göz attım da söylemeden geçemeyeceğim. Ekipmanlarına bakılırsa oyun için bilgisayar toplamışsın. GTX 970 ile Intel i7 6700k nedir hocam ya. Kimse mi gelip sormadı sana bu sistem niye bu kadar dengesiz diye? :)
Bir de hocam buraya sorsam ne olacak? Ben bile bıktım sistem tavsiyesi yapmaktan. Bilen bilmeyen konuşuyor.

Zaten amacım, bu sene 10' a geçtim, 12' ye kadar oynadım, oynadım. Sonra zaten laptop... :D

Pekte dengesiz değil sistem eskiyse gtx 970 zamanının f/p kartlarındandı. neresi dengesiz anlayamadım
Aynen hocam, yiğidin hakkını yememek lazım. Halen daha GTA' dan bana 100 FPS vermekte... :D

Buralar karışmış biraz. Biri Pascal yoktu demiş haklı. Ama üst seviye kart 970 değildi. Bir 980, 980ti falan alınsaymış keşke işlemciye verilen parayla.

Neyse konuyu çok dağıttım.

Buralar karışmış biraz. Biri Pascal yoktu demiş haklı. Ama üst seviye kart 970 değildi. Bir 980, 980ti falan alınsaymış keşke işlemciye verilen parayla.
Yahu hocam, emin olun siz de bu sistemi 4.500' TL ye bulsanız alırdınız. Ben kullanıyorum, bana yetiyor. He, ilerde de üniversite de laptop almazsam, ekran kartını güncellerim. Üstelik aynı sistemi toplamış bir çok kişiyi bulabilirsiniz.

En çok hoşuma giden de arkadaşlarım aylarca yeni kartları beklerken, ben 3 ay boyunca oyun oynadım... :D

Hocam 970 zaten üst seviye değildi. fiyat performans üründü. Ayrıca i7 6700k alınarak ileride ekran kartını yükseltebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı