Yani Kardeşim Yanlış Bilgi Olmasın Ama Aynı Kart Olmak Zorunda ilk Karttan %100 güç çekiyor 2. karttan ise %50 çekiyor. SLI ve CF de böyle benim bildiğim kadarıyla. Aynı Olmak Zorunda yani
SLI yapabilmek için aynı ekran kartına sahip olmalısın örnek olarak imzandakinin aynısı olması lazım GTX 960 SLI yaparsan pek bi performans farkı olmaz
GTX 970 alman daha yararlı olacaktır ve GTX 960 ve GTX 970 i birlikte SLI yapamazsın
2016'da hâla bunu mu söylüyorsun? Bu düşünceyi bırakın. SLI ve CrossFire artık oyunların %99'unu destekliyor. Yani bu SLI/CF yapmamak için bir sebep olamaz.
Güç kaynağın yeterli ve anakartının SLI desteği varsa yapabilirsin.
SLI yapabilmek için aynı ekran kartına sahip olmalısın örnek olarak imzandakinin aynısı olması lazım GTX 960 SLI yaparsan pek bi performans farkı olmaz
GTX 970 alman daha yararlı olacaktır ve GTX 960 ve GTX 970 i birlikte SLI yapamazsın
Hiç maceraya girme yeni mimarili ekran kartlarını bekle. Çıktığı an elindekini satar yerine yeni mimari üst seviye ekran kartı alırsın. Ben bile imzamdaki 980Ti'li sistemi şimdiden komple sattım.