Sizce bu sistem nasıl olmuş? Bütçem 2500 TL. Eğer daha iyi bir öneriniz varsa bekliyorum. Monitörün HD olması yeterli benim için. 1920x1080 monitör ve SSD'yi sonra alacağım. Şimdilik beni idare etsin yeter.
Sistemin son hali. 2. monitörü televizyonum yapmaya karar verdim. Odamdaki TV'yi yayın esnasında 2. monitör yaptım ve yeni monitör seçtim. İ3 4160 ile 4170'in çok farkı olmaması nedeni ile değiştirdim. Bütçemi 50 TL zorlayarak dediğinizi yaptım.
@şafakonat ekrandan kısmak daha mantıksız ilerde 100TL verip ram alabilirsiniz ama ekran almak için 400TL vermeniz gerekecek. Ayrıca aynı sistem bende var 4Gb ram her oyunda yetiyo.
Eğer taksitle almayı düşünmüyorsanız bu şekilde çok daha iyi olur. Sinerji taksitte biraz iteliyor çünkü. Toplam 2490 lira yapıyor kargosu ıvırı zıvırı ile 2530 civarı eder.
Eğer taksitle almayı düşünmüyorsanız bu şekilde çok daha iyi olur. Sinerji taksitte biraz iteliyor çünkü. Toplam 2490 lira yapıyor kargosu ıvırı zıvırı ile 2530 civarı eder.
Üstte yazdığım sistemi sipariş edeceğim 1-2 hafta içinde. Önerdiğiniz bir termal macun var mı? Bu arada sistemi Sinerji'den aldım. 250 lira daha ucuza geldi. Bu para ile Windows 8.1 alıp upgrade edeceğim.