Dediğim gibi daha sonra full hd monitör alacağım. Canlı yayında 2. ekran olarak kullanırım daha sonra bu monitörü.Bence ekrana o fiyat verene kadar üstüne 100 tl daha koyup full hd ekran 21.5 inç bulabilirsin. 2. Ekran iyi olur diyorsan alabilirsin.
Sırf full HD olsun, 1 TB olsun diye RAM'lerden kısmayı düşünmüyorum zaten benim için 1 TB çok fazla.Bekle topluyorum senin için. Bütçe 2500 mü ?
Buyur böyle toplarsan daha iyi olur.
Eki Görüntüle 103616
CnR31 cevaplamış sorununu teşekkür ederim.Monitor HDMİ varmı Dikkat et İlerde Lazım olur Ayrıca Ekran Kartı HDMİ DVI cıkısı var baglantı yapamazsın![]()
Üstte yazdığım sistemi sipariş edeceğim 1-2 hafta içinde. Önerdiğiniz bir termal macun var mı? Bu arada sistemi Sinerji'den aldım. 250 lira daha ucuza geldi. Bu para ile Windows 8.1 alıp upgrade edeceğim.Eğer taksitle almayı düşünmüyorsanız bu şekilde çok daha iyi olur. Sinerji taksitte biraz iteliyor çünkü. Toplam 2490 lira yapıyor kargosu ıvırı zıvırı ile 2530 civarı eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.