GTX 960 ve i7 3770 Sistem 2024 için yeterli midir?

803894

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar şu anki sistemim:
İşlemci Intel i7 3770.
16 GB RAM soğutmalı Mehmet.
480SSD+480GB
NVIDIA GeForce GTX 960 değiştirmeyi düşünüyorum kule tipi fan alacağım. Bir de bu sistem Valorant, GTA 5, Minecraft için yeterli mi, yoksa yeni mi almam gerekiyor?

Arkadaşlar şu anki sistemim:
İşlemci Intel i7 3770.
16 GB RAM soğutmalı Mehmet.
480SSD+480GB
NVIDIA GeForce GTX 960 değiştirmeyi düşünüyorum kule tipi fan alacağım. Bir de bu sistem Valorant, GTA 5, Minecraft için yeterli mi, yoksa yeni mi almam gerekiyor?

Dediğiniz oyunlar için yeterli, yüksek VRAM vb. isteyen veya yeni üstün grafikli oyunlarda oldukça zorlanabilir. (16 GB RAM soğutmalı Mehmet derken anlamadım hocam o kısmı.)

Oyunları açar ama naçizane tavsiyem bütçen varsa yenilemendir

Knk, işlemcin 2012 çıkışlı, ekran kartın 2015 çıkışlı. Dediğin oyunları düşük ayarlarda oynayabilirsin ama zevk alır mısın bilmem. Ancak 2024'e göre sistemin maalesef düşük kalıyor. Ekran kartını değiştirip soğutma takacaksan, yine eskisine nazaran daha iyi olur

Yeterli olduğunu düşünmüyorum, çok eski bir bilgisayar artık. Bu sisteme yatırım yapmak yerine sıfırdan bilgisayar toplamalısınız.

Siz ne yiyip ne içiyorsunuz bu ekran kartı GTA 5 yüksek ayarlarda açar Valorant hakkında pek bir şey söylenmez Valorant işlemci oyunu ve bu işlemci ile Valorant'ta orta ayarlarda 200+ FPS alır CS2 rahatlıkla kaldırabilecek bir sistem ve EA FC 25 düşük ayarlada kasmadan oynatır 900p de Bu da çok düşük bir çözünürlük değil bu kadar küçümsemeyin ne zaman çıktığı pek de önemli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı