XFX RX 6900 XT'de soğutucu oksitlenmesi var mı?

xEraie

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, RX 6900 XT alacağım fakat satıcı 4 tane fotoğraf attı. Şuraları oksitlenmiş alkol ile temizledim ama çıkmadı dedi fakat bana oksitlenme gibi gelmedi ve FurMark 3D testleride normal gibi geldi. Hepsinin fotoğrafını atıyorum, sizce sıkıntı var mı? Alınır mı? Bana bir sorun yok gibi geldi çünkü.

Dosya Ekleri

• furmark.jpg
    furmark.jpg
    151,4 KB · Görüntüleme: 18
  • kart 1.jpg
    kart 1.jpg
    138,9 KB · Görüntüleme: 17
  • kart 2.jpg
    kart 2.jpg
    151,8 KB · Görüntüleme: 16
  • kart 3.jpg
    kart 3.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 18
  • kart 4.jpg
    kart 4.jpg
    154,9 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4889.PNG
    IMG_4889.PNG
    198,8 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4888.PNG
    IMG_4888.PNG
    170,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_4887.PNG
    IMG_4887.PNG
    211,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_4886.PNG
    IMG_4886.PNG
    458,7 KB · Görüntüleme: 16
Oksitlenme gibi görünmüyor diyeceğim de herhangi bir fotoğrafta; biz sana gelen yazıları okuyarak fotoğrafın hangisinde oksitlenme olduğunu anlayamıyoruz zaten. Sende göstermemişsin... Alüminyum blok üstü zaten film tabakası gibi ince oksitle kaplıdır, bu demirdeki gibi yiyerek devam etmez metali o yüzden sanmıyorum öyle bir durum olduğunu. Bakır olsa yemyeşil görünür ve üretim hatası olur şu durumda çoktan giderdi kart.

Oksitlenme gibi görünmüyor diyeceğim de herhangi bir fotoğrafta; biz sana gelen yazıları okuyarak fotoğrafın hangisinde oksitlenme olduğunu anlayamıyoruz zaten. Sende göstermemişsin... Alüminyum blok üstü zaten film tabakası gibi ince oksitle kaplıdır, bu demirdeki gibi yiyerek devam etmez metali o yüzden sanmıyorum öyle bir durum olduğunu. Bakır olsa yemyeşil görünür ve üretim hatası olur şu durumda çoktan giderdi kart.

Ekran kartı elimde değil daha satın almadım satıcı bana fotoğrafları attı diğer testlere baktıysan gayet normal gibi sadece bakım ihtiyacı var termal macunları falan yenilenmemiş.

Ekran kartı elimde değil daha satın almadım satıcı bana fotoğrafları attı diğer testlere baktıysan gayet normal gibi sadece bakım ihtiyacı var termal macunları falan yenilenmemiş.
Testlere göre güzel bir temizlik, macun ve thermal pad yenilemesiyle götürür bu kart. Tabi fiyatı da uygunsa - termal ped fiyatları çok düşük değildi, ona bir bakman gerek.

Testlere göre güzel bir temizlik, macun ve thermal pad yenilemesiyle götürür bu kart. Tabii fiyatı da uygunsa - termal ped fiyatları çok düşük değildi, ona bir bakman gerek.

Fiyatı pazarlıkla 13250TL'ye anlaştık termal ped işlerini benim tanıdığımda var ondan halledeceğim gibi en kötü ihtimalle alacağım mecbur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı