BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #41 80-81 çok aşırı değil. 1050 Tİ alacaksan alabilirsin, orası beni bağlamaz.
Umut Özgan Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 664 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #43 Silinen üye dedi: Referans tasarım mı o? Genişletmek için tıkla... 6990 modelinin bir tasarımı var zaten bütün markalar aynı modeli kullanıyor.
Silinen üye dedi: Referans tasarım mı o? Genişletmek için tıkla... 6990 modelinin bir tasarımı var zaten bütün markalar aynı modeli kullanıyor.
E Eden Dust Ziyaretçi 14 Mart 2017 #44 Bu mu? Bu ise ısınması normal çünkü küçük bir fan var ve kapanmaması bile mucize. Dosya Ekleri AMD-Radeon-HD-6990-360W.png 40,9 KB · Görüntüleme: 68
Umut Özgan Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 664 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #45 BERWAR dedi: 80-81 çok aşırı değil. 1050 Tİ alacaksan alabilirsin, orası beni bağlamaz. Genişletmek için tıkla... Tabiki fazla değil çünkü fan kendinden geçercesine kartı soğutmaya çalışıyor. Bu arada benim duyduğum tek şey fan sesi.
BERWAR dedi: 80-81 çok aşırı değil. 1050 Tİ alacaksan alabilirsin, orası beni bağlamaz. Genişletmek için tıkla... Tabiki fazla değil çünkü fan kendinden geçercesine kartı soğutmaya çalışıyor. Bu arada benim duyduğum tek şey fan sesi.
Umut Özgan Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 664 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #46 Silinen üye dedi: Bu mu? Bu ise ısınması normal çünkü küçük bir fan var ve kapanmaması bile mucize. Genişletmek için tıkla... Evet bu hepsi aynı zaten
Silinen üye dedi: Bu mu? Bu ise ısınması normal çünkü küçük bir fan var ve kapanmaması bile mucize. Genişletmek için tıkla... Evet bu hepsi aynı zaten
E Eden Dust Ziyaretçi 14 Mart 2017 #47 Umut Özgan dedi: Evet bu hepsi aynı zaten Genişletmek için tıkla... Kasana fan ekleyerek soğutabilirsin bu kartı.
Umut Özgan dedi: Evet bu hepsi aynı zaten Genişletmek için tıkla... Kasana fan ekleyerek soğutabilirsin bu kartı.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #48 O referans tasarımdır, özel soğutmalı modellere göre performans, soğutma, sessizlik gibi konularda daha kötüdürler.
O referans tasarımdır, özel soğutmalı modellere göre performans, soğutma, sessizlik gibi konularda daha kötüdürler.
Umut Özgan Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 664 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #49 Silinen üye dedi: Kasana fan ekleyerek soğutabilirsin bu kartı. Genişletmek için tıkla... Kasanın heryeri açık ve yeterince fanı var. Kartın artık eskidiğini kabul etmek gerekiyor
Silinen üye dedi: Kasana fan ekleyerek soğutabilirsin bu kartı. Genişletmek için tıkla... Kasanın heryeri açık ve yeterince fanı var. Kartın artık eskidiğini kabul etmek gerekiyor
Umut Özgan Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 664 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #50 BERWAR dedi: O referans tasarımdır, özel soğutmalı modellere göre performans, soğutma, sessizlik gibi konularda daha kötüdürler. Genişletmek için tıkla... Başka bir tasarımı yok diye biliyorum. Bulursan resmini görmek isterim.
BERWAR dedi: O referans tasarımdır, özel soğutmalı modellere göre performans, soğutma, sessizlik gibi konularda daha kötüdürler. Genişletmek için tıkla... Başka bir tasarımı yok diye biliyorum. Bulursan resmini görmek isterim.