E
Eden Dust
Ziyaretçi
Bende 960 demiyorum ki hocam.Ona bakarsanız R9 380 modeli de 1050 Tİ'den daha performanslı ama güncellik nedeniyle 1050 Tİ diyorum ben.
Bende 960 demiyorum ki hocam.Ona bakarsanız R9 380 modeli de 1050 Tİ'den daha performanslı ama güncellik nedeniyle 1050 Tİ diyorum ben.
GTX 1050 Ti vs GTX 960 - Comparison - YouTubeBende 960 demiyorum ki hocam.1050 Ti al diyorum zaten.
GTA 5 açıyor sonuçta iki kartta. Ama sis atılınca hangisi daha fazla düşer onu bilmem.
![]()
Canlı test lazım bana hocam.GTX 1050 Ti vs GTX 960 - Comparison - YouTube
Buyrun hocam 4GB'lık sürüm. Yine 1050Ti'ın gerisinde.
Teknik olarak sizin attığınız test de canlı değil. Sağ üstte yazılar var sadece.Canlı test lazım bana hocam.![]()
İyi güldüm.@Janissary Şimdi sana bir sis atacağım artık, niye üzerine alınıyorsun genel olarak dedim ben.![]()
Battlefield 1'de sisin içerisinden süngü ile geçerken FPS Drop yaşıyorum, ondan.İyi güldüm.@Janissary Hocam yeter ne alıp veremediğin var şu sisle.
![]()
Nasıl değil? O görüntüler benchmark görüntüleri ve sürekli aynı sahneler var.Teknik olarak sizin attığınız test de canlı değil. Sağ üstte yazılar var sadece.
CS:GO'da at bak n'apıyomBattlefield 1'de sisin içerisinden süngü ile geçerken FPS Drop yaşıyorum, ondan.
Nasıl değil? O görüntüler benchmark görüntüleri ve sürekli aynı sahneler var.
Steam ver hocamCS:GO oynamıyorum ya. LOL'de ki gibi dereceli ligler var, hiç uğraşamam. Bütün zamanım gidiyor ve sürekli sinirlenme oluyor. LOL'de eskiden çok sinirlenirdim ranked için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.