GTX 960 Virüs Sonrası FPS Sorunu

Doğukan Barış

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar. Yaklaşık 3 gün önce GTX 960 2G ekran kartını aldım. Bilgisayar format attırdım ve ekran kartını monte ettirdim. İnternetten ekran kartının driverini indirip kurdum. Ekran kartını aldığım gün League of Legends ve Assassin's Creed 2 indirdim ve oynadım League of Legends da 200-400 FPS aldım Assassin's Creed 2'de ise sabit 60 FPS'de oynuyordum. Ertesi gün ise FIFA 15 oynamak istedim ama oyunu orijinal almak yerine bir hata yapıp internetten indirmeye karar verdim. Tabii indirdiğim dosya virüslü çıktı. Ardından Assassin's Creed 2'ye girdim sabit 60 FPS alırken 19 FPS ile 30 FPS arası almaya başladım. Grafik ayarlarını düşürdüm ama sadece 3-4 FPS arttı. Hatta bazen daha kötü FPS aldım. Aynısı League of Legends'de de oldu. Oyunun başladığı zaman sorun olmaz iken ilerliyen süreçlerde 15-50 FPS arası almaya başladım. Çok düşüğe almama rağmen bir şey farketemedi. Ekran çözünürlüğünü de düşürsemde bir şey farketmedi. Virüs taraması da yaptım fakat bir şey farketmedi. Bunun sebebi virüs müdür yoksa başka bir problem mi var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes' ı yükle ve deneme sürümünü aktif et. Bilgisayarını tarat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…