GTX 960 vs GTX 1050 vs RX 460 4 GB

Her zaman güncel olan mimari sizi daha ileri götürecektir. GTX1050 diyorum ben. Ancak o çözünürlük bize performans açısından bazı sıkıntılar yaşatacaktır. Monitörü şiddetle değiştirmenizi tavsiye ederim. Yoksa maddi anlamda zararlar edebiliriz. :)
Bütçenizi yazın ama biraz arttırmaya çalışın bütçenizi size güzel bir PC toplayalım (y):)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 1 hafta içerisinde yeni bir sistem toplayacağım ama bu sisteme hangi ekran kartını takacağım konusunda kararsız kaldım. Çok fazla tecrübem yok ama şuan Nvidia kullandığım için RX 460'ın iyi olup olmayacağını bilmiyorum. GTX 960 ise diğer 2 ekran kartına göre biraz eski kaldığı için onun da iyi olup olmayacağını bilmiyorum. GTX 1050'nin ise internetteki karşılaştırmalarında hep RX 460 2 GB modeli kullanılmış GTX 960'tan daha iyi mi onu da pek bilmiyorum. Aerocool GT Black Edition 500W kasa alacağım. İşlemciyi ise 2. el alacağım 300 TL'ye i3 6100.
GTX 960, 1050 ti denginde bir karttır. RX460 ise 1050 ti ekran kartından biraz daha geri kalan fakat 4GB olan bir karttır. GTX 960 ekran kartı RX460 ekran kartından çok daha iyi. i3 6100 de zaten bu saydığın kartlardan hiçbirine darboğaz yapmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı