GTX 960 vs GTX 680

Her verilen cevaplardan sonra konu kilitleniyor mu? Bu arada mod. Arkadaşımız kim ise benim yorumları ne diye sebepsiz yere siliyorsa. Technopat ilk kurulduğundan bu yana bu sitede gezinenlerden biriyim. Hatta technopat adını almadan önce bu sitedeyim. Yeni mod. arkadaşta kafasına göre takılıyorsun o da güzel.

Kardeş, mesajların elbette silinir. İnsanlar burada sana bu iki karttan daha iyisini önermeye çalışıyor, sen ise tutturmuşsun illa GTX 960 ya da 680 diye. Başka bir ekran kartı önerisi yapıldığında da, çocuk azarlar gibi azarlıyorsun. Önce bir kendine bak, ondan sonra neden moderatörler mesajlarını silmiş, görürsün.

Gtx 960 almanız elbette daha iyi olacaktır, fakat daha iyi bir seçenek varken biraz bütçenizi artırın bence. Ben hep şey kafasındayım. Bir şeyden daha uygun fiyatlı almak yerine biraz daha para verip daha kalitesini almaktan yanayım çünkü o bana daha uzun dayanacaktır. Kısacası bütçenizi artırabiliyorsanız yeni çıkan ekran kartlarından birini alabilirsiniz.

Bence biraz sakin olunmalı... :D

Ayrıca her zaman demişimdir. Önce cevap sonra öneri.

Sorunun cevabını yazıp öneride bulunanlara bir şey demem ama tabiki de direkt kart önerenler hata etmiş.

2. el alacaksan tabiki 960'ı alacaksın. (y)

Biraz sakin olun ama. Ve konularda herşeyi belirtin. (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı