GTX 960 vs R9 270X?

YavuzSelim788

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam. Bu iki kartın arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım? Aralarında fazla fiyat farkı yok. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

2GB Galax GeForce GTX 960 $289

4GB R9 270X Sapphire $269

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280 iyidir tavsiye ederim.
Sağol kardeş. 4GB R9 270 ten vaz geçtim. Ya GTX 960 veyahuda R9 280x almayı düşünüyorum nasip olursa.

Almayı düşündüğüm kart Sapphire r9 280x di fakat biraz araştırma yaptığımda karttan çok şikayet eden olduğunu gördüm. Daha evvelde kullandığım sapphire 7850 tambir başbelasıydı, oyunun ortasında pc kitleniyordu ve hemen hemen her oyun oynadığımda 1 veya 3 kez oluyordu. Daha sonra Asus gtx 660 aldım ve halen kullandığım kart, en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Şimdi kesin kararım 2GB Galax GeForce GTX 960 almak, Belki benim gibi kararsız kalan arkadaşlara bi fikir verir. Ayrıca tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Tamamen senin seçimin. Herkesin görüşü farklıdır. R9 280 aldıktan sonra vah çekme. Fazla bir performans farkı olduğunu sanmıyorum iki kartın arasında. Senin seçimin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı