GTX 960 vs R9 280?

Fanthal

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Programcı-Bilgisayar Mühendisliği okuyor
Selam. Öncelikle iyi forumlar.
  • MSİ GTX 960 Gaming 2GB 128Bit
  • MSİ R9 280 Gaming 3GB 384Bit
Sizce hangisi daha iyidir?

Şu an en güncel oyun olan GTA 5'i baz alırsak GTX 960, R9 280X'den bile iyi performans vermekte. DX12 ile AMD ekran kartlarının performansı artacak haberleri de pek inandırıcı gelmiyor. Çünkü demo sürümlerle yapılan ve paylaşılan test sonuçları AMD tarafından yayınlandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yönetici arkadaşların affına sığınarak bir şey sormak istiyorum, sürekli aynı konuları açmaktan bıkmadınız mı acaba ? Sizi takip etmiyorum ama masaüstü bilgisayarlar bölümüne ne zaman baksam sizin sürekli başka şeyler sorduğunuzu görüyorum. İşinizin yardım almaktan daha çok insanların zamanını çaldığını düşünmekteyim artık.

GTX 960 oyunlarda 3-5 FPS daha fazla alıyor. Hemde güç tüketim oranına bakarsak tabii ki GTX 960(y)

İşlemcide Intel, GPU'da Nvidia bu işin erbabı. Macera aramaya gerek yok.

Yanlış bilgilendirme
R9 280 daha performanslı ve Directx12 ile AMD'nin GPU'larına çok iyi bir güncelleme gelecek. AMD'nin sitesinden bakabilirsin.

Şu an en güncel oyun olan GTA 5'i baz alırsak GTX 960, R9 280X'den bile iyi performans vermekte. DX12 ile AMD ekran kartlarının performansı artacak haberleri de pek inandırıcı gelmiyor. Çünkü demo sürümlerle yapılan ve paylaşılan test sonuçları AMD tarafından yayınlandı.
AMD kendi adı altında test sonuçlarını paylaştıysa demek ki DX12'nin bir faydası olacaktır.
GTX 960 daha performanslıdır fakat R9 285 tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı