GTX 960 vs R9 380 vs R9 380X?

Hangi ekran kartı daha iyi?

• Asus Strix R9 380X 4G OC

• Sapphire Nitro R9 380X 4G OC

• Msi R9 380 Gaming 4G

• Msi Gtx 960 Gaming 4G

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Erşan Kuneri

Kilopat
Daha fazla  
İyi forumlar. Yaklaşık 20 gün sonra Amazon'dan sistem dizeceğim ve abim çantasına koyup getirecek. Sistemin fotoğrafı aşağıda var öneri ve görüşe açık. Tek kafama takılan ekran kartı oldu onu da size sorayım dedim. Bu güne kadar Msi gtx 960 4G alacaktım ama forumlarda çok sayıda "R9 380 al" gibi yazıları görünce sorayım dedim.

Ekran Alıntısı99.JPG

İyi forumlar. Yaklaşık 20 gün sonra Amazon'dan sistem dizeceğim ve abim çantasına koyup getirecek. Sistemin fotoğrafı aşağıda var öneri ve görüşe açık. Tek kafama takılan ekran kartı oldu onu da size sorayım dedim. Bu güne kadar Msi gtx 960 4G alacaktım ama forumlarda çok sayıda "R9 380 al" gibi yazıları görünce sorayım dedim.

Eki Görüntüle 152907
İşlemci İ56600K olmasına gerek yok bence OC yapmadığını sürece yani İ5 6600 yeterli olacaktır ve PSU (Güç Kaynagi) 80+ Sertifikalı olsa daha iyi olur enerji tasarrufu ,uzun ömürlü kullanım sunar sana !

Amazon'dan toplayacağından emin misin? Gümrük vergisiyle çok yüksek bir rakam çıkabilir. Amazon.com hakkında yeterli bilgiye sahip değilsen alma Amazon'dan. Abin çantasına koyup getirecek derken neyi kast ettiğini anlamadım :)
Ayrıca o ekran kartları arasında tercih yaparken dikkat etmen gereken noktalar var. Eğer video çekmek istiyorsan GTX 960 , oyun içerisinde performans almak istiyorsan R9 380X. Aralarında yüksek bir FPS farkı yok.

Amazon'dan toplayacağından emin misin? Gümrük vergisiyle çok yüksek bir rakam çıkabilir. Amazon.com hakkında yeterli bilgiye sahip değilsen alma Amazon'dan. Abin çantasına koyup getirecek derken neyi kast ettiğini anlamadım :)
Ayrıca o ekran kartları arasında tercih yaparken dikkat etmen gereken noktalar var. Eğer video çekmek istiyorsan GTX 960 , oyun içerisinde performans almak istiyorsan R9 380X. Aralarında yüksek bir FPS farkı yok.
Ülkeye girişte 70€ üzeri tüm ürünlerde bulunan %18 vergiyi ödediği surece sıkıntı olmaz ancak kendisi getirdiği için sıkıntı olabilir havaalanında .( Rüşvet ile o sorunda ortadan kalkabilir yalnız ;) )

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı