Tunaarslan
Decapat
- Makaleler
- 3
Bunların yerine RX 570 alabilirsin. Almak için:
.US $83.88 18% OFF|Orijinal ASUS RX 570 4GB ekran kartı GPU Radeon RX570 4GB grafik kartları AMD bilgisayar oyunu ekran haritası 580 560 550 VGA ekran kartı|Grafik Kartları| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bende onu gördüm az önce karşılaştırmasına flan da baktım, bazı yerlerde 960 daha önde bazı yerlerde RX570 diye gösteriyor. Tam emin olamadım. Ama sanırım 570 daha iyi, hem de daha yeni. Ama daha önce sadece laptop da AMD ekran kartı kullandım. Cok ısınırmı bir de kasamın içinde onu merak ediyorum.
RX daha iyi videosunu da izledim 960'ın VRAM'i 2 GB 570'in 4 GB.
Bunların yerine RX 570 alabilirsin. Almak için:
.US $83.88 18% OFF|Orijinal ASUS RX 570 4GB ekran kartı GPU Radeon RX570 4GB grafik kartları AMD bilgisayar oyunu ekran haritası 580 560 550 VGA ekran kartı|Grafik Kartları| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Kesinlikle bunu almanızı tavsiye etmem daha önce sadece 4 adet satılmış ve hiç geri dönüş yok. Alınmaya değecek bir risk değil. Mutlaka bolca yorumu ve resmi bulunan ilanlardan alışveriş yapın.
Örnek ilan; US $82.8 18% OFF|XFX RX 570 4GB Video ekran kartları GPU AMD Radeon RX570 4GB grafik kartları PUBG bilgisayar oyunu haritası HDMI PCI E X16 değil madencilik|Grafik Kartları| - AliExpress
Aynı satıcının ilanı ancak satıcı ne kadar güvenilir olursa olsun yorumu bulunmayan ilanlarından alışveriş yapmayın, gerçekten sayısız dolandırıcılık oluyor bu şekilde.
Ekran kartının VRAM kapasitesi olarak da 4 GB almaya kesinlikle değer. GTX 960 alacaksanız 4 GB olanını almanızı tavsiye ederim.
Kesinlikle bunu almanızı tavsiye etmem daha önce sadece 4 adet satılmış ve hiç geri dönüş yok. Alınmaya değecek bir risk değil. Mutlaka bolca yorumu ve resmi bulunan ilanlardan alışveriş yapın.
Örnek ilan; US $82.8 18% OFF|XFX RX 570 4GB Video ekran kartları GPU AMD Radeon RX570 4GB grafik kartları PUBG bilgisayar oyunu haritası HDMI PCI E X16 değil madencilik|Grafik Kartları| - AliExpress
Aynı satıcının ilanı ancak satıcı ne kadar güvenilir olursa olsun yorumu bulunmayan ilanlarından alışveriş yapmayın, gerçekten sayısız dolandırıcılık oluyor bu şekilde.
Ekran kartının VRAM kapasitesi olarak da 4 GB almaya kesinlikle değer. GTX 960 alacaksanız 4 GB olanını almanızı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim hocam. 960 4 GB'dan yana verdim o zaman kararımı. 160 TL verip 2 GB daha fazla sahip olmak bence mantıklı. Uygun olduğum bir zamanda siparişini vereceğim. Gelene kadar zaten diğer parçalar a falan göz atarım belki.
Önemli olan kısmın mağaza olumlu bildirimleri değil, "müşteri değerlendirmeleri" kısmı olduğunu söyledim, tekrar okursanızattığınız linkte de görüleceği üzere sadece "4 adet" satış var ve değerlendirme sayısı "0".
Şimdiden hayırlı olsun.
Son bir tavsiye daha vermek isterim, alacağınız/bulacağınız karta bağlı olarak da değişmekle beraber 2. el ilanlarına da bir bakın, hem uğraşmamış olursunuz Çin ile kargo vergi vs. örneğin, henüz 1-2 hafta önce kendi GTX 960 4G'mi gayet güzel bir fiyattan sattım. Tertemiz bir MSI marka kutulu faturalı karttı. Onun dışında o bütçelerde şanslıysanız GTX 970 bile denk getirebilirsiniz, ki yine bir tanesini ben sattım. Buradan bakabilirsiniz; EVGA GTX 970 SuperClocked ACX - Technopat Sosyal
Bence bir araştırın, kendinize uygun kafanıza yatan bir model bulma ihtimaliniz yüksek, pazarlık da yapabilirsiniz.
Olmazsa zaten Aliexpress'teki ilanlar kaçmıyoriyi şanslar dilerim.
E ama çok kafam karışıyor böyle. Hangisini tercih etmeliyim. Bu arada şu anlık 768 kullanıyorum, sonra 1080'e geçeceğim.https://tr.aliexpress.com/item/4000251023048.html?spm=a2g0o.store_home.productList_488720437.pic_0.
.228.38AU $ |Asus Video Card Gtx 960 4gb 128bit Gddr5 Graphics Cards For Nvidia Vga Cards Geforce Gtx960 Hdmi Gtx 750 Ti 950 1050 1060 Used - Graphics Cards - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Vallahi hocam bende ilk sizin gibi düşündüm. Bir baktım en ucuz GTX950 650TL. O yüzden yöneldim zaten biraz Aliexpress'e. Vergi flan da ne kadar çıkar bilmiyorum ama çok gelmez sanırım.
E ama çok kafam karışıyor böyle. Hangisini tercih etmeliyim. Bu arada şu anlık 768 kullanıyorum, sonra 1080'e geçeceğim.https://tr.aliexpress.com/item/4000251023048.html?spm=a2g0o.store_home.productList_488720437.pic_0.
.228.38AU $ |Asus Video Card Gtx 960 4gb 128bit Gddr5 Graphics Cards For Nvidia Vga Cards Geforce Gtx960 Hdmi Gtx 750 Ti 950 1050 1060 Used - Graphics Cards - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com