GTX 960'a 400 W güç kaynağı yeter mi?

Sarex1934

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Eski bilgisayarıma yeni ekran kartı almayı düşünüyorum ama güç kaynağı yeter mi bilemedigim için sizlere sormak istedim.

20151229_184600_800x450.jpg

Kendi sitesinde 12 v kanalından 432 watt verdiği yazıyor. Ve sosyalde Xıgmatek tauro serisiyle sorun yaşayan çok kişiyle karşılaştım. 80 + olmasına rağmen verdiği güç çok düşük geldi bana. Zalman 600le güç kaynağı bile 80+ olmamasına rağmen 12v kanalından 540 w güç verebiliyor. Bu yüzden Xıgmatek tauro serisi çok alınası bir PSU değil o fiyata. XIGMATEK - PRODUCT

Kendi sitesinde 12 v kanalından 432 watt verdiği yazıyor. Ve sosyalde Xıgmatek tauro serisiyle sorun yaşayan çok kişiyle karşılaştım. 80 + olmasına rağmen verdiği güç çok düşük geldi bana. Zalman 600le güç kaynağı bile 80+ olmamasına rağmen 12v kanalından 540 w güç verebiliyor. Bu yüzden Xıgmatek tauro serisi çok alınası bir PSU değil o fiyata. XIGMATEK - PRODUCT
@freedager

Peki o halde şuna bakın derim Corsair CX v2 600 Watt 80+Bronze :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı