GTX 960M 4G FPS sorunu

kobefuki

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni dizüstü PC olarak Monster Abra a5 v7.1.1 aldım linki:Abra A5 V7.1.1 15.6" Gaming Laptop
Aldıktan sonra CS:GO'yu yükledim başta 40 50 FPS veriyordu işlemci ile çalıştırdığını anlayıp nVidia'ya çevirdim, FPS'im 120 140 arasına yükseldı (1080 ve low ayarlarda) Ama hala az olduğunu düşünüyorum. Ekran çözünürlüğünü düşürmeyi de denedim değişmedi, FPS sınırlandırması da yok. Sizce ne yapmalıyım yoksa bu ekran kartına bu FPS normal mi(videolarda 250 olanı da gördüm)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende abra a5 v5.2 var CS:GO'yu en yüksek ayarlarda 1080p de 100-120 fps de oynatıyor. Fişe takılıyken tabi. Low ayarlarda hiç denemedim. Belki kıyaslamanda yardımcı olur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar yeni dizüstü PC olarak Monster Abra a5 v7.1.1 aldım linki:Abra A5 V7.1.1 15.6" Gaming Laptop
Aldıktan sonra CS:GO'yu yükledim başta 40 50 FPS veriyordu işlemci ile çalıştırdığını anlayıp nVidia'ya çevirdim, FPS'im 120 140 arasına yükseldı (1080 ve low ayarlarda) Ama hala az olduğunu düşünüyorum. Ekran çözünürlüğünü düşürmeyi de denedim değişmedi, FPS sınırlandırması da yok. Sizce ne yapmalıyım yoksa bu ekran kartına bu FPS normal mi(videolarda 250 olanı da gördüm)?

merhaba aynı sorun bendede mevcut gtx960m bu kadar düşük fps vermemesi lazım diye düşünüyorum.
malesef hala cözüm bulabilmiş değilim ve kimse yardımcı olmuyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı