GTX 960M CS:GO Düşük FPS sorunu

Arkadaşım uzmanlık alanınız olmayan, ilgi alanınıza girmeyen konularda mesaj yazmayın lütfen. Laptop alan birine masaüstü toplama tavsiyesinden de artık vazgeçin.
Şuan da ortalama laptoplar GTX 950M seviyesindeyken bu laptop çok iyi bile sayılır. GTX 10 serili laptoplar ise gaming laptop olarak geçip 4000-5000 liralardan başlar. Arkadaş kaça almış bilmiyorum link gözükmüyor.
GTX 950M'li laptopta maksimum ayarlarda sabit 60 FPS alınıyor CS:GO'da. Başka bir sorun vardır.

ultio16 haklı.. Bende 960m ekran kartı kullanıyorum ve 150 ortalama fps alıyorum. Oyun kaynaklı bir sorundur muhtemelen.. Bilmediğiniz veya faklı sorunlardan dolayı sıkıntı yaşadığınız konulardan dolayı insanların şevkini kırmayın..

muhtemelen oyununuz entegre grafikte çalışıyor yani işlemcinin ekran kartıya bu işlemleri uygulayarak nvidia ekran kartıya çalıştırabilirsin Nvidia denetim masası>3d ayarlarırının yönetilmesi>program ayarları>oradan cs goyu seçin ve yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçin

muhtemelen oyununuz entegre grafikte çalışıyor yani işlemcinin ekran kartıya bu işlemleri uygulayarak nvidia ekran kartıya çalıştırabilirsin Nvidia denetim masası>3d ayarlarırının yönetilmesi>program ayarları>oradan cs goyu seçin ve yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçin
Hocam yaptım onları ( önceden) Yine aynı fakat şöyle birşey var ki şarja takılı olunca 960m kullanıyor yoksa ıntel hd kullanıyor bunu nasıl çözücem ben ?

Hocam yaptım onları ( önceden) Yine aynı fakat şöyle birşey var ki şarja takılı olunca 960m kullanıyor yoksa ıntel hd kullanıyor bunu nasıl çözücem ben ?
pilin güç ayarlarından yüksek performansa alınca olmuyorsa eğer control center adlı program indirirerek oradan yüksek performansı seçersin olur muhtemelen

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı