GTX 960M CS:GO kasma sorunu

alihanöcal

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Benim GTX 960M ve i7 6700HQ işlemcisi olan bir laptopum var. Aynı zamanda RAM'i 16 GB. Lakin laptop CS GO'da kasıyor, grafik ayarları düşükte de olsa, yüksekte de olsa kasıyor. FPS en fazla 50'ye çıkıyor ama sonra 20'lere kadar düşüyor. Laptopu şarjda kullanıyorum. Isınma sorunu olmuyor ve güç seçeneklerinde yüksek performansta kullanıyorum. Oyun entegre grafikten değil GTX 960M'den açılıyor. Her şeye rağmen takılıyor kasıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Yeni format attım ama durum değişmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Game DVR'ı kapatıp dener misiniz?
Denedim Değişen bir şey olmadı hocam.
Tüm sürücüleri güncelle.Virüs taraması yap.
Driverlar güncel hocam. Virüs ise yok yeni format attım steam ve fraps kurulu sadece.
Arkadaşlar sorunu diger oyunlarda'da yaşıyorum lütfen yardımcı olun.
Arkadaşlar sorun GPU kullanımın düşük olması.

Son düzenleme:
Merhaba. Benim GTX 960M ve i7 6700HQ işlemcisi olan bir laptopum var. Aynı zamanda RAM'i 16 GB. Lakin laptop CS GO'da kasıyor, grafik ayarları düşükte de olsa, yüksekte de olsa kasıyor. FPS en fazla 50'ye çıkıyor ama sonra 20'lere kadar düşüyor. Laptopu şarjda kullanıyorum. Isınma sorunu olmuyor ve güç seçeneklerinde yüksek performansta kullanıyorum. Oyun entegre grafikten değil GTX 960M'den açılıyor. Her şeye rağmen takılıyor kasıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Yeni format attım ama durum değişmedi.
Kardeş valla aynı sorun bendede ver bundan 2 3 hafta once msi gl62m aldım ilk bi hafta oyunlari cayır cayır oynatiyodum fakat bi sey oldu ets 2 orta grafiklerde falan 30 fpseyi gecemiyorum servisr goturdum bisey cikmadi bilgisayarda aynı sekilde format da attirdim bide driverleri guncelledim fakat duzelmedi eyer sorunu cozebilirsen bana da yardım edersen sevinirim

Steam kütüphanesinden oyun dosyalarına gir ve csgo.exe'ye sağ tıklayıp, özelliklere gir. Uyumluluk sekmesinden "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" tikini kaldırarak dener misin?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı