GTX 960M düşük FPS

aademirciogluu

Megapat
GTX960M ve i7-6700HQ bulunduran laptopta Shadow of the Tomb Raider oynamaya çalışıyorum. Ancak FPS test vdeolarında gördüğüm herkes 30+ FPS alırken ben ortalama 18 FPS alıyorum. Oyun harici ekran kartını görüyor. Driver'lar ve Windows'da güncel. Ne yapmam gerekiyor? Birçok oyunda bunun gibi FPS sıkıntısı çekiyorum.

Dosya Ekleri

• asdo.png
    asdo.png
    1 MB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim Masası girin ve Güç Seçeneklerinden Yüksek Perfonmans veya Dengeli ayarını seçin. Oyun oynarken laptop prize mi bağlı?

Ortalama bir Dizüstü ekran kartından, çok fazla şey bekliyorsunuz. Isınma sorunu varsa, size söylenilen değerlerden daha düşük sonuçlar alırsınız. Ayrıca bu oyun işlemciye de yük bindiriyor.

Resimde gözüken tüm ayarları kapalı yapın. Ayrıca diğer ayarların düşük seçeneği varsa seçin.

Screenshot_1.png

Bilgisayarının arka planında gereksiz çalışan programları kapatabilirsin ve windowsu en iyi görün için değil en iyi performans için ayarlıyabilirsin yada bunun için 1 2 program var o programlar üzerinden oyunu açtığında arkada gereksiz programlar çalışmıyor.

Shadow of the Tomb Raider yüksek gereksinimleri olan bir oyun biliyorum. Ancak gördüğüm çoğu videoda 30 fps civarlarında oynanırken 18FPS almam garip geldi. Bilgisayar yüksek performans modunda ve prize bağlı. O ayarların açık olmasını sebebi de videodakiyle aynı yapmış olmam. Normalde ben de kendime göre ayarlıyordum. Çoğu kapalı olmasına rağmen o FPS'leri alamıyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı