GTX 960M FPS Düşme Sorunu

IvanDragoo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.
  • Bilgisayarım Asus N551JW-CN361T.
  • 4GB Nvidia 960m ekran kartı
  • 16 GB RAM
  • i7 4720HQ işlemcisi
Cod Black Ops'da anlık fps düşüşü yaşıyorum 2-3 saniye boyunca GPU kullanımı yüzde 20-30'lara düşüyor fps 80'lerden 22ye düşüyor. Şarja takılı durumda kullanıyorum bilgisayarı. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkünse laptop pilini çıkarıp oyun oynayın. Performansın gözle görülür derecede arttığını göreceksiniz.

Elektrik falan giderse zarar görür bilgisayar zaten şarj full olunca direk prizden çekiyor benim bilgisayar

Isınma olabilir. Sogutucu alabilirsin

Isınma da değil bilgisayarı açar açmaz oyuna girip denedim yine oldu driver güncellemeyi deneyeceğim

aynı sorun bende de var lolde fps noramlde 80 lerde tflere girdiğimde bir anda 40 16 80 gibi bir olay oluyo hiç bişey anlamadan ölüp gidiyorum :D ekran kartı driverları güncel ısınmadan oluyodur diye termal macunları değiştirdim laptopun altında soğutucu var laptopun fanını temizledim ama çözemdim işletim sistemiyle alakalı diye düşünmeye başladım artık.

aynı sorun bende de var lolde fps noramlde 80 lerde tflere girdiğimde bir anda 40 16 80 gibi bir olay oluyo hiç bişey anlamadan ölüp gidiyorum :D ekran kartı driverları güncel ısınmadan oluyodur diye termal macunları değiştirdim laptopun altında soğutucu var laptopun fanını temizledim ama çözemdim işletim sistemiyle alakalı diye düşünmeye başladım artık.

Çok can sıkıcı bi durum lol de ben de yaşıyorum tf de degil tek başınayken de oluyo 250-300 fps alıyorum bi anda 20 oluyo 60 a sabitliyorum yine aynı

Çok can sıkıcı bi durum lol de ben de yaşıyorum tf de degil tek başınayken de oluyo 250-300 fps alıyorum bi anda 20 oluyo 60 a sabitliyorum yine aynı

çözümü buldum bilgisayara windows 7 ultimate 64 bit yükledim ve nVidia denetim masasından Görüntü ayarlarını önayarla yap bölümunde benim tercihlerimi kullan ve şunlara önem verin yanına tik koyup performansa ayarladım ve uyguladım fps aniden düşmüyor artık şimdi diyeceksiniz windows 7 ultimate mi kaldı diyede ben çözümü böyle buldum belki windows 8.1 ve windows 10 da da nVidia denetim masasından aynı ayarları yapınca sorun çözülür.

çözümü buldum bilgisayara windows 7 ultimate 64 bit yükledim ve nVidia denetim masasından Görüntü ayarlarını önayarla yap bölümunde benim tercihlerimi kullan ve şunlara önem verin yanına tik koyup performansa ayarladım ve uyguladım fps aniden düşmüyor artık şimdi diyeceksiniz windows 7 ultimate mi kaldı diyede ben çözümü böyle buldum belki windows 8.1 ve windows 10 da da nVidia denetim masasından aynı ayarları yapınca sorun çözülür.

Hmm anladım benim win7 ult. Masaüstü var 650 serisi kart var 3 yıldır hiç güncellemedim driver falan hala hiçbir sorun çıkarmadı bir kere bile.
Ben win10 kullanıyorum. Bugün
Nvidia denetim masasından birkaç ayar yaptım diğer oyunlarda düşmüyor artık sadece lol de düşüyor ona da bi çare bulucam artık :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı