A Arda hasan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, bir sorunum var. Ekran kartım GTX 960M, işlemcim i7 6700HQ. Ekran kartım bir anda 405 MHz çalışmaya başladı ve kullanım %99 gösteriyor, 60 FPS aldığım oyunlar 30 FPS'e düştü.
Arkadaşlar merhaba, bir sorunum var. Ekran kartım GTX 960M, işlemcim i7 6700HQ. Ekran kartım bir anda 405 MHz çalışmaya başladı ve kullanım %99 gösteriyor, 60 FPS aldığım oyunlar 30 FPS'e düştü.
Çözüm A A Arda hasan 29 Haziran 2021 maynıng yapan adam dedi: 5 dk bekledikten sonra evet. Genişletmek için tıkla... Cihaz kendini korumaya almamış, sorun sıcaklık yüzündenmiş zaman ayırdığınız için teşekkürler.
maynıng yapan adam dedi: 5 dk bekledikten sonra evet. Genişletmek için tıkla... Cihaz kendini korumaya almamış, sorun sıcaklık yüzündenmiş zaman ayırdığınız için teşekkürler.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2021 #2 Cihazın bataryasını çıkartıp bekleyin kendini korumaya almış olabilir. Artı 0 Eksi
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 29 Haziran 2021 #3 Bilgisayarı güç tasarrufu moduna almış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS A Arda hasan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #4 monurts dedi: Bilgisayarı güç tasarrufu moduna almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır performans modunda. Artı 0 Eksi
monurts dedi: Bilgisayarı güç tasarrufu moduna almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır performans modunda.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 29 Haziran 2021 #5 AfterBurner ile maksimum frekans değerlerini kontrol edin. Belki farkında olmadan frekansları düşürmüşsünüzdür. Artı 0 Eksi
AfterBurner ile maksimum frekans değerlerini kontrol edin. Belki farkında olmadan frekansları düşürmüşsünüzdür.
KS KS A Arda hasan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #6 monurts dedi: Afterburner ile maksimum frekans değerlerini kontrol edin. Belki farkında olmadan frekansları düşürmüşsünüzdür. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç MSI Afterburner kullanmadım. Lütfen yardım edin. Artı 0 Eksi
monurts dedi: Afterburner ile maksimum frekans değerlerini kontrol edin. Belki farkında olmadan frekansları düşürmüşsünüzdür. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç MSI Afterburner kullanmadım. Lütfen yardım edin.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2021 #7 Arda hasan dedi: Daha önce hiç MSI Afterburner kullanmadım. Genişletmek için tıkla... maynıng yapan adam dedi: Cihazın bataryasını çıkartıp bekleyin kendini korumaya almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin. Ve cihazı şarja takıp deneyin. Artı 0 Eksi
Arda hasan dedi: Daha önce hiç MSI Afterburner kullanmadım. Genişletmek için tıkla... maynıng yapan adam dedi: Cihazın bataryasını çıkartıp bekleyin kendini korumaya almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin. Ve cihazı şarja takıp deneyin.
KS KS A Arda hasan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #8 maynıng yapan adam dedi: Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler herhangi bir zararı olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
maynıng yapan adam dedi: Bunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler herhangi bir zararı olmaz değil mi?
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2021 #9 Arda hasan dedi: Tamam teşekkürler herhangi bir zararı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz 5 dk dinlendirin batarya olmadan. Artı 0 Eksi
Arda hasan dedi: Tamam teşekkürler herhangi bir zararı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz 5 dk dinlendirin batarya olmadan.
KS KS A Arda hasan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #10 Çıkarıp sonra geri mi takacağım? Artı 0 Eksi