A Arda hasan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, bir sorunum var. Ekran kartım GTX 960M, işlemcim i7 6700HQ. Ekran kartım bir anda 405 MHz çalışmaya başladı ve kullanım %99 gösteriyor, 60 FPS aldığım oyunlar 30 FPS'e düştü.
Arkadaşlar merhaba, bir sorunum var. Ekran kartım GTX 960M, işlemcim i7 6700HQ. Ekran kartım bir anda 405 MHz çalışmaya başladı ve kullanım %99 gösteriyor, 60 FPS aldığım oyunlar 30 FPS'e düştü.
Çözüm A A Arda hasan 29 Haziran 2021 maynıng yapan adam dedi: 5 dk bekledikten sonra evet. Genişletmek için tıkla... Cihaz kendini korumaya almamış, sorun sıcaklık yüzündenmiş zaman ayırdığınız için teşekkürler.
maynıng yapan adam dedi: 5 dk bekledikten sonra evet. Genişletmek için tıkla... Cihaz kendini korumaya almamış, sorun sıcaklık yüzündenmiş zaman ayırdığınız için teşekkürler.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2021 #11 Arda hasan dedi: Çıkarıp sonra geri mi takacağım? Genişletmek için tıkla... 5 dk bekledikten sonra evet. Artı 0 Eksi
Arda hasan dedi: Çıkarıp sonra geri mi takacağım? Genişletmek için tıkla... 5 dk bekledikten sonra evet.
KS KS A Arda hasan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #12 maynıng yapan adam dedi: 5 dk bekledikten sonra evet. Genişletmek için tıkla... Cihaz kendini korumaya almamış, sorun sıcaklık yüzündenmiş zaman ayırdığınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
maynıng yapan adam dedi: 5 dk bekledikten sonra evet. Genişletmek için tıkla... Cihaz kendini korumaya almamış, sorun sıcaklık yüzündenmiş zaman ayırdığınız için teşekkürler.