K KeReMSeR Kilopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 13 21 Kasım 2018 #1 Elimde GTX 960M'li laptop bulunmakta. 144 Hz monitör almayı planlıyorum. Sizce değer mi, istediğim performansı alabilir miyim? İleride yeni PC toplama ihtimalim var. O yüzden 144 Hz tercih edeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2018
Elimde GTX 960M'li laptop bulunmakta. 144 Hz monitör almayı planlıyorum. Sizce değer mi, istediğim performansı alabilir miyim? İleride yeni PC toplama ihtimalim var. O yüzden 144 Hz tercih edeceğim.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.517 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Kasım 2018 #2 KeReMSeR dedi: Elimde GTX 960M'li laptop bulunmakta. 144 Hz monitör almayı planlıyorum. Sizce değer mi, istediğim performansı alabilir miyim? İleride yeni PC toplama ihtimalim var. O yüzden 144 Hz tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... ileride alacağınız bilgisayar 144 fpsye gelemeyebilir ama alabilirsiniz ben olsam almazdım.
KeReMSeR dedi: Elimde GTX 960M'li laptop bulunmakta. 144 Hz monitör almayı planlıyorum. Sizce değer mi, istediğim performansı alabilir miyim? İleride yeni PC toplama ihtimalim var. O yüzden 144 Hz tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... ileride alacağınız bilgisayar 144 fpsye gelemeyebilir ama alabilirsiniz ben olsam almazdım.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 21 Kasım 2018 #3 KeReMSeR dedi: Elimde GTX 960M'li laptop bulunmakta. 144 Hz monitör almayı planlıyorum. Sizce değer mi, istediğim performansı alabilir miyim? İleride yeni PC toplama ihtimalim var. O yüzden 144 Hz tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... Yeni PC toplayacaksanız değer. Almayacaksanız 960M ile yeni nesil oyunların çoğunda 144 FPS alacağınızı sanmıyorum. Yani hangi bilgisayarda kullanacağınıza karar vermeniz gerek.
KeReMSeR dedi: Elimde GTX 960M'li laptop bulunmakta. 144 Hz monitör almayı planlıyorum. Sizce değer mi, istediğim performansı alabilir miyim? İleride yeni PC toplama ihtimalim var. O yüzden 144 Hz tercih edeceğim. Genişletmek için tıkla... Yeni PC toplayacaksanız değer. Almayacaksanız 960M ile yeni nesil oyunların çoğunda 144 FPS alacağınızı sanmıyorum. Yani hangi bilgisayarda kullanacağınıza karar vermeniz gerek.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 21 Kasım 2018 #4 960M 1050Ti'den güçsüz bir kart. Yani 144Hz almanızı önermem. Ama yeni sistem topluyacaksanız tabiki öneririm.
960M 1050Ti'den güçsüz bir kart. Yani 144Hz almanızı önermem. Ama yeni sistem topluyacaksanız tabiki öneririm.
BrMaz Decapat Katılım 18 Kasım 2018 Mesajlar 34 21 Kasım 2018 #5 Eğer maddi durumun bunu karşılıyorsa alabilirsin tabii ki. Monitör tavsiyesi verecek olursam; James Donkey JD27GM144 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com öneririm.
Eğer maddi durumun bunu karşılıyorsa alabilirsin tabii ki. Monitör tavsiyesi verecek olursam; James Donkey JD27GM144 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com öneririm.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.517 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Kasım 2018 #6 BrMaz dedi: Eğer maddi durumun bunu karşılıyorsa alabilirsin tabii ki. Monitör tavsiyesi verecek olursam; James Donkey JD27GM144 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com öneririm. Genişletmek için tıkla... TN panel ve 1080P bence TN degilde IPS tercih edilmeli oyun oynayacak sonuç olarak.
BrMaz dedi: Eğer maddi durumun bunu karşılıyorsa alabilirsin tabii ki. Monitör tavsiyesi verecek olursam; James Donkey JD27GM144 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com öneririm. Genişletmek için tıkla... TN panel ve 1080P bence TN degilde IPS tercih edilmeli oyun oynayacak sonuç olarak.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 21 Kasım 2018 #7 BrMaz dedi: Eğer maddi durumun bunu karşılıyorsa alabilirsin tabii ki. Monitör tavsiyesi verecek olursam; James Donkey JD27GM144 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com öneririm. Genişletmek için tıkla... TN panel monitörlerden uzak durulmasını öneriyorum.
BrMaz dedi: Eğer maddi durumun bunu karşılıyorsa alabilirsin tabii ki. Monitör tavsiyesi verecek olursam; James Donkey JD27GM144 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com öneririm. Genişletmek için tıkla... TN panel monitörlerden uzak durulmasını öneriyorum.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 21 Kasım 2018 #8 dansemacabre dedi: TN panel monitörlerden uzak durulmasını öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
dansemacabre dedi: TN panel monitörlerden uzak durulmasını öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.517 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Kasım 2018 #9 psdkgo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yine bir donanım arşivi tavsiyesi mi yahu adam senin ne kadar oyun oynayacağını takmıyor anlamıyor musun parasını alıyor reklamını yapıyor. basit.
psdkgo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yine bir donanım arşivi tavsiyesi mi yahu adam senin ne kadar oyun oynayacağını takmıyor anlamıyor musun parasını alıyor reklamını yapıyor. basit.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 21 Kasım 2018 #10 Silinen üye dedi: Yine bir donanım arşivi tavsiyesi mi yahu adam senin ne kadar oyun oynayacağını takmıyor anlamıyor musun parasını alıyor reklamını yapıyor. basit. Genişletmek için tıkla... İnceleme olarak verdim.
Silinen üye dedi: Yine bir donanım arşivi tavsiyesi mi yahu adam senin ne kadar oyun oynayacağını takmıyor anlamıyor musun parasını alıyor reklamını yapıyor. basit. Genişletmek için tıkla... İnceleme olarak verdim.