Elimde GTX 960M'li laptop bulunmakta. 144 Hz monitör almayı planlıyorum. Sizce değer mi, istediğim performansı alabilir miyim?
İleride yeni PC toplama ihtimalim var. O yüzden 144 Hz tercih edeceğim.
Elimde GTX 960M'li laptop bulunmakta. 144 Hz monitör almayı planlıyorum. Sizce değer mi, istediğim performansı alabilir miyim?
İleride yeni PC toplama ihtimalim var. O yüzden 144 Hz tercih edeceğim.
TN panel ve 1080P bence TN degilde IPS tercih edilmeli oyun oynayacak sonuç olarak.Eğer maddi durumun bunu karşılıyorsa alabilirsin tabii ki. Monitör tavsiyesi verecek olursam; James Donkey JD27GM144 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com öneririm.
TN panel monitörlerden uzak durulmasını öneriyorum.Eğer maddi durumun bunu karşılıyorsa alabilirsin tabii ki. Monitör tavsiyesi verecek olursam; James Donkey JD27GM144 1ms 144Hz FreeSync Monitör - incehesap.com öneririm.
TN panel monitörlerden uzak durulmasını öneriyorum.
İnceleme olarak verdim.Yine bir donanım arşivi tavsiyesi mi yahu adam senin ne kadar oyun oynayacağını takmıyor anlamıyor musun parasını alıyor reklamını yapıyor. basit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.