GTX 960M Intel HD Graphics CS:GO Düşük FPS Sorunu

Rypione

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sorunum şu; bilgisayarım laptop ve iki ekran kartı var. Biri GTX 960M, biri de Intel HD Graphics 4600. Bilgisayarı ilk aldığımda CS:GO'yu en yüksek ayarlarda 100-120 FPS arası oynatıyordu. Sonra birden CS:GO'da en düşük ayarlarda 40-50 FPS almaya başladım. Büyük ihtimal oyuna geçince bilgisayar ekran kartını değiştirmiyor diye düşünüyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma sorunundan dolayı FPS düşüklüğü yaşıyor olabilirsin. Tüm ayarları en düşüğe al (MSAA-FXAA Dahil) FPS'in 100ün altına inmez

Aygıt yöneticisine gir oradan halledebilirsin. Bu arada sorun ısınmadan değil ekran kartını doğru görmemesinden. Buyur video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

steam üzerinden inen csgoda bu olmuyor malesef nvidia denetim masasından yapması gerek . tabi sorun oysa , ekran kartı devreye girmiyor olabilir .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı