Mevcut sürücülerinizi tamamen kaldırdığınıza emin olduktan sonra Nvidianın sitesinden en güncel sürücüleri kurun. Muhtemelen sürücülerden dolayı veriyor bu hatayı. Donanımsal da olabilir.
Önceden yapmıştım zaten tamamen kaldırdım yükledim hatta format dahi attım ama düzelmedi maalesef başka bir çözüm yolu yok mu ?DDU ile sürücüleri kaldır, Nvidia amcanın sitesinden en güncelini indir.
Onu da yaptımBIOS güncellemesi yapmayı deneyin.
Anladım teşekkür ederimO zaman donanımsal bir sorun var gibi görünüyor. Servise göndermeni öneririm. Tabi başka arkadaşların fikirlerini de al.
Batarya laptopa sabit ama kapağını açıp söküp deneyeceğim şimdi.O halde denemediyseniz şarj kablosunu ve bataryası çıkarın, açma tuşuna 1-1.5 dakika basılı tutun. Sonra pili ve kabloyu takıp deneyin. Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıları kısmına gelip sağ tıklayıp devre dışı bırakın ve ardından etkinleştirin ekranda gidip gelmeler olabilir isterseniz bunuda deneyebilirsiniz.
Denedim ve maalesef yine olmadı.O halde denemediyseniz şarj kablosunu ve bataryası çıkarın, açma tuşuna 1-1.5 dakika basılı tutun. Sonra pili ve kabloyu takıp deneyin. Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıları kısmına gelip sağ tıklayıp devre dışı bırakın ve ardından etkinleştirin ekranda gidip gelmeler olabilir isterseniz bunuda deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.