GTX 960M Oyunlarda Anlık donma ve FPS düşüşü

Daha fazla  
3-4 gün önce yeni bir dizüstü bir bilgisayar aldım sistem gayet iyi. Normalde yüksek fps aldığım oyunlarda birden oyun donuyor ve geri geldiğinde fps'in 10'a kadar düştüğünü görüyorum ve daha sonra tekrar düzeliyor. Birkaç kez gerçekleştikten sonra ise kendi kendine yeniden başlatıyor. Ekran kartı sürücülerim güncel. Yardımcı olursanız sevinirim.

CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ
16 GB RAM
1TB HDD+256 SSD
GTX960M 4GB
Oynadığım oyun ise League of Legends.

Sistem daha 4 günlük ısınmanın bu kadar fazla etkisi olacağını düşünmüyorum açıkçası.

@Şener Gökhan Yener bendede i7 4720hq 16 gb ram gtx960m var ve hala fps düşüşlerini çözemedim bios vs intel graphics güncellemesi yap belki sende düzelebilir olmadı aldıgın ürünün müşteri hizmetlerini ara yardımcı olabilirler gene olmadı garantiye gönderebilirsin

Hw monitor programıyla ısı ölçümü yap oyun oynarken, daha sonra buna bakarak 1. adımı gerçekleştir. [Çözüm] Isınma ve Performans Düşüşü

Eğer bunları yapmana rağmen sorun çözülmüyorsa servise yolla yaptığın işlemleri söyleyerek. Bi,lgisayarın içini sakın açma servis halleder garanti kapsamı dışına çıkmasın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı