GTX 960M performans sorunu

tyrono

Kilopat
Daha fazla  
GTX 960M kartımla çok düşük FPS alıyorum. GTA 5'te ultrada neredeyse her şey very high da FPS'im 30 civarında idi. Şimdi GTA 5'te 8 FPS zor alıyorum. Kartın çok güçlü olmadığını ve beklentilerimin çok yüksek olmaması gerektiğini biliyorum fakat FPS neden bu kadar düşmüş olabilir?
Sistemim;
  • Windows 10
  • i7 5700HQ
  • GTX 960M
  • 12 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 960M kartımla çok düşük FPS alıyorum. GTA 5'te ultrada neredeyse her şey very high da FPS'im 30 civarında idi. Şimdi GTA 5'te 8 FPS zor alıyorum. Kartın çok güçlü olmadığını ve beklentilerimin çok yüksek olmaması gerektiğini biliyorum fakat FPS neden bu kadar düşmüş olabilir?
Sistemim;
  • Windows 10
  • i7 5700HQ
  • GTX 960M
  • 12 GB RAM
aynı sorun bendede var fakat bi çözüm bulamadım

Ekran kartı sürücülerin güncel mi ? Oyunları nvidia kart ile açtığından emin misin ? Hangi oyunlarda sorun yaşadın ? Oyunlar orjinal mi ? AIDA ile ısı değerlerini paylaşır mısın ?
ekran kartım güncel steamden aldım nvidia kart ile açıyorum bir tek gta 5 te bu sıkıntıyı yaşıyorum ısınma sorunumda yok ayarlar en düşükte fps 30a sabitledim araba sürerken takılmalarla karşılaşıyorum yüksek hıza gelince sürekli devam ediyor optimize edilmiş fakat neden anlamıyorum rise of the tomb raider gibi yüksek performanslı oyunlarda gayet iyi sonuç gösterirken gta da bunun olması üzüyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı