GTX 960M sistem donuyor

Harun Oral

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç gün önce laptopu çalıştırdım ardından masaüstü dondu, alt bar ve programları çalıştıramadım. Güvenli mod ile çalıştırmayı denedim ancak aynı problem devam etmekteydi bende sıfırlama işlemini yaptım sistem düzeldi. Birkaç kez yeniden başlattım hiçbir sorun kalmadı diye düşünürken ertesi gün yine aynı donma olayı başladı yine aynı işlemleri tekrarladım sistemi sıfırladım. 1 haftada 4 kez sıfırlama işlemi yaptım ve bunaldım ne yapmalıyım acaba fikirlerinizi bekliyorum.

Sistem özellikleri.
Windows 10 64 Bit.
Intel 6700HQ.
NVIDIA GTX 960M.
16 GB RAM.
240GB SSD (windows burada kurulu sistem çalışırken disk ışığı yanıp sönüyor sabit yanmıyor)
2TB HDD.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210109-184339_Video Player.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 20210109_184222.jpg
    157,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Belki Windows 10 ile alakalı bir sorundur eğer Windows 10 ile alakalı ise bence yeni bir işletim sistemine geçin mesela herhangi bir Lunix işletim sistemi olabilir.(Her hangi diyorum çünkü bir çok Lunix işletim sistemi var)

Fikriniz için teşekkür ederim ancak daha önce hiç Linux işletim sistemi kullanmadım bilgim sıfır. Kullanabileceğimi sanmıyorum.

Sorun hala devam etmekte ayrıca sistem güvenli modda da yanıt vermiyor.

Dosya Ekleri

• 20210110_004736.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…