GTX 960M sistem görüntüde damlalaşma sorunu

Osenerr

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım Monster Abra A5 V5.2.1 . Sistemimin özelliklerini resimde görebilirsiniz. Bahsettiğim görüntü hatalarını (beyaz noktalar) da görebilirsiniz. Bilgisayarı aldığım ilk hafta hiç sıkıntı yoktu. Ansızın bir sabah açtığımda bu hata çıktı başıma maalesef :( . Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? FPS konusunda bir sıkıntı yok, not olarak belirteyim. Ama tüm oyunlarda parlama alanlarında oluyor bu sıkıntı.
FPS Değerleri: CS GO Full HD Ultra 130-160 FPS
ETS 2 Full HD Ultra 35-60 FPS
Sleeping Dogs Definitive Edition Full HD Ultra 70-80 FPS alıyorum.
Bir not daha, Oyunların hepsi orjinaldir, Steam'den alındı.
(Resimleri Full HD yükleyemiyorum yeni sekmede açıp zoom yaparsanız görürsünüz beyaz noktaları)
1.png
5.png
2.png
3.png
4.png
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat ettiysen, güneş ışığının vurduğu ve senin görüş açına en yakın noktalarda bu sorun oluyor. Çok kuvvetli ihtimal sürücü sorunu yaşıyorsun.
  • Windows 10 kullanınız.
  • Sürücünüzü GeForce'dan indiriniz. Kurarken gelişmiş kurulumu seçip, temiz kurulum kutucuğunu işaretleyip kurulumu tamamlayınız.
  • DX'i güncelleyiniz.

Dikkat ettiysen, güneş ışığının vurduğu ve senin görüş açına en yakın noktalarda bu sorun oluyor. Çok kuvvetli ihtimal sürücü sorunu yaşıyorsun.
  • Windows 10 kullanınız.
  • Sürücünüzü GeForce'dan indiriniz. Kurarken gelişmiş kurulumu seçip, temiz kurulum kutucuğunu işaretleyip kurulumu tamamlayınız.
  • DX'i güncelleyiniz.

Dediklerini yaptım maalesef düzelmedi sorun :(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı