GTX 960M Sistem Oyunlarda FPS Düşüşü

safari123

Hectopat
Daha fazla  
i7 5700hq işlemci
8 gb ram

Gtx 960m ekran kartım var. Son 2 3 gündür her oyunda fps düşüşü olmaya başladı. Önceden olmuyordu. Örneğin, 60 fps oynarken 5 dk sonra 25 oluyor. Ayarları düşürdüm fps gram artmadı. Sürücü güncel. Format attım. Sıcaklıkta normal. Neden oluyor olabilir? Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesim acaba nvidia controllerinden bir bak.Diger ekran karti seçili olabilir mi ? Genelde oyle oluyor cunku bu yeni laptoplarda.Genelde 2 tane bulunuyor.Birisi yuksek performans icin digeri yedek gibi.Kontrollerden bakarsan ayarlarina belki duzelir.

Yeni mi aldın? Garantisi duruyorsa bir yolla istersen sıkıntılı olabilir çünkü ozelliklerin gayet iyi her turlu yeni oyunlari rahatlikla oynayacak vaziyette olmasi gerek.Nvidia kontrolden performans bakma,yuzde olarak arttirma gibi bir kisim olabilir mi kullanmadım onu hic ama ati-amd de var diye söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı