GTX 965M 4GB Performans Sorunu

kungormus

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce Asus gaming laptop almıştım. Özellikle CS GO'da ve nadiren de olsa diğer oyunlarda FPS düşüyor yeterli performans sağlayamıyor. Bilgisayarda i7 4GB gtx 965m ekran kartı var ve 16 GB RAM var. Ben mi çok fazla şey bekliyorum, yoksa sorun mu var anlayamadım. En azından sabit 150 FPS beklerken 120 nadiren alıyorum ve genel ortalama 70 falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kartın 2 GB lik versiyonu bende var ve sen az bir şey bekliyorsun. Yüksek ayarlarda 120 130 arası alıyordum CS:GO da 8GB RAM olmasına rağmen ama bende bir sorun var şuan 30 FPS i geçmiyor bilgisayar ekran kartını kullanamıyor .

Öncelikle 2gb ile 4gb yi kıyaslaman yanlış 4 gb olanı daha yüksek performans vermeli ve seninki de yüksek performans vermeli. Benim cihazım gtx 960m olmasına rağmen (4 gb ) 1920x1080 ile full grafiklerde 150 fps nin altına düşmüyorum. vsync yi kapatmayı denedin mi ?

Her şeyi denedim ama sorun düzelmedi. Oyunlarda hep düşük FPS ve ekran kartını kullanmıyor. MSI Afterburner da %25 lerde gösteriyor en yüksek ayarda da en düşük ayarda da

Windows 10 kullanıyorum. xBox uygulaması üzerinden kapadım VSYNC'ı. Daha doğrusu zaten kapalıymış. Ayarlarda mı bir sorun var bilmiyorum 120'yi çok zor geçiyor FPS o da bir aşağı bir yukarı. Her ne kadar Laptop'da olsa güçlü bir makine neden bu kadar düşük bilen birileri var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…