Merhabalar, 965M'li bir dizüstüm var. Diğer kullanıcılara göre oyunlarda çok daha düşük -eskiden normaldi- performans alıyorum. Görünürde bir sıkıntı yok amma velakin FPS değerim çok düşük. Yardımlarınızı bekliyorum. Sistem:
Sıcaklık 70 derece civarında, sürücüler güncel. Ama HWiNFO ile sisteme bakarken işlemci frekansının çok hızlı bir şekilde sürekli düşüp yükseldiğini farkettim.
Sıcaklık normal ya benim işlemcim 85 dereceden sonra hızı düşürüyor. Throttlestop ile işlemci hızını sabitleyebiliyorsun ama çok bi bilgi sahibi değilim. Daha fazla yardımcı olamayacağım kusura bakma, umarım çözersin.
Sıcaklık normal ya benim işlemcim 85 dereceden sonra hızı düşürüyor. Throttlestop ile işlemci hızını sabitleyebiliyorsun ama çok bi bilgi sahibi değilim. Daha fazla yardımcı olamayacağım kusura bakma, umarım çözersin.
Bu linkteki ürünü kullanıyorum.
Eskiden yaptığım bir userbenchmark testinde ekran kartım lighting testinde daha iyi performans veriyormuş amma velakin şu an diğer skorlar normal olmasına rağmen lighting testinin skoru çok daha düşük. Sizce neyden kaynaklı olabilir?
2019
Sorunu buldum, ekran kartı chipseti aşırı ısınmış ve ekran kartı kalıcı hasar görmüş. Termal macunu değiştirirken fark ettim, peki bu haldeki bir ekran kartı tamir edilebilir mi?