144 Hz değil 240 Hz ve dizi/film gibi şeyler için çok iyi.2.000tl bütçem var panel olarak bir fikrim yok siz tavsiye edebilir misiniz?
Oyun ve dizi/film için güzel bir şey istiyorum.
Teşekkür ederim ancak 27inç büyük 23 veya 24inç arıyorum.144 Hz değil 240 Hz ve dizi/film gibi şeyler için çok iyi.
Aryond A27 V1.1 240 Hz Gaming Monitör | Monster Notebook
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!www.monsternotebook.com.tr
Teşekkür ederim.VG249Q modeline bakabilirsiniz? IPS panel 1ms 144Hz monitör. Belirttiğiniz amaca uygun.
Hocam 27 inç bence daha iyi olur çünkü ben pişmanım 24 inç aldığıma. Neden? Derseniz film izlerken insan büyük monitöre ihtiyaç oluyor.Teşekkür ederim ancak 27inç büyük 23 veya 24inç arıyorum.
Teşekkür ederim.
27inç baktım çok büyük geldi gözüme ama alışılabilir diye düşünüyorum.Hocam 27 inç bence daha iyi olur çünkü ben pişmanım 24 inç aldığıma. Neden? Derseniz film izlerken insan büyük monitöre ihtiyaç oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.