GTX 970 + AOC G2460VQ6 FreeSync ve 75 Hz Desteği

leokar

Hectopat
Daha fazla  
Elimde MSI GTX 970 ekran kartı var.

Monitör olarak da yeni aldığım bir AOC G2460VQ6 FreeSync var. (1 ay olmadı alalı)
Recep beyin YouTube kanalındaki FreeSync özellikli monitörlerde G-Sync'yi açmak diye bir videosu vardı.
Dikkatimi çekmiş izlemiştim çünkü bahsettiği oyun içi yırtılmalar ve kasmaları yaşıyordum. Ne yaptıysam düzeltememiştim. Demek ki sorun buradaymış.

Bu özelliği bu monitörde bu ekran kartıyla açmam mümkün mü?
Ve bir de arkadaşlar ekran kartımdan monitöre display portuyla bağlanmama rağmen 75 Hz ulaşamıyorum. 60 Hz'de kalıyor.

Bana bir rehberlik yapar mısınız size zahmet?

Son düzenleyen: Moderatör:

Burada ekran kartınızın freesync için uygun olmadığı yazıyor,uygun Nvidia kartlar listede belirtilmiş.

75hz sorununuza gelirsek Nvidia denetim masasından ayarlamayı deneyin.

Burada ekran kartınızın freesync için uygun olmadığı yazıyor,uygun Nvidia kartlar listede belirtilmiş.

75hz sorununuza gelirsek Nvidia denetim masasından ayarlamayı deneyin.

Teşekkürler .
Lakin şöyle bir durum var. Benim Monitör FreeSync, Ama Ekran Kartım Gtx970.
Recep beyin 26 Oca 2019 Tarihinde Yotube Da yapmış olduğu : (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) Yayında kendisi GTX 1000 Serisinin üstü ekran kartlarının desteklediğini söylerken sizin Vermiş olduğunuz bağlantıda Gtx 970 in G-Sync yi desteklediği ama FreeSync yi desteklemediği söylüyor. Benim Monitörüm FreeSync. Recep beyin verdiği bağlantıda videoda söyledği özelliği açmaya çalışıyorum umarım olur.

Teşekkürler .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
) Yayında kendisi GTX 1000 Serisinin üstü ekran kartlarının desteklediğini söylerken sizin Vermiş olduğunuz bağlantıda Gtx 970 in G-Sync yi desteklediği ama FreeSync yi desteklemediği söylüyor. Benim Monitörüm FreeSync. Recep beyin verdiği bağlantıda videoda söyledği özelliği açmaya çalışıyorum umarım olur.

Aynı durumu bende merak ediyorum.Ne yaptınız monitörde freesync çalıştı mı ?

Teşekkürler .

Merhaba. Hortlatmış gibi olacak biraz ama, freesync özelliğini açabildiniz mi GTX970 ekran kartınızda?

Ben de freesync destekli AOC 24G2U var şuan.GTX 970 ile G-SYNC açamadım.1000 ve 2000 serisi kartlarda açılıyor.(İyi de freesync monitorde G-SYNC açılmaz diyen arkadaşlar için söylüyorum yukarıdaki videoyu izleyin.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı