GTX 970 + ASUS ROG SWIFT PG278Q Kaç sene idare eder?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar

GTX 970 ekran kartı kullanıyorum ve beraberinde Asus Rog Swift oyuncu monitörü.
Oyunları High ve Ultra ayarlarda 2560x1440p (2K) çözünürlükte oynuyorum.

Oynadığım oyunlar Dirt Rally, GTA V, Project CARS, Fifa, PES, NBA 2K15, F1 2015 (çıkacak), Pro Cycling Manager 2015 (çıkacak).

Bu sistem beni kaç sene idare eder.
Şu anda GTX 970 ekran kartım garantide, eğer iade alırlarsa üzerine para ekleyip GTX 980 alayım mı? Yoksa bu sistemle devam mı edeyim.

Vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

@Recep Baltaş

@Sweet Leaf 'ya tamamen katılıyorum GTX 980 Ti gücünüz yetiyorsa alın. Kaç sene kullanabileceğin önümüzdeki zamanlarda çıkacak oyunlara bağlı eğer ayar kısmak istemiyorsan ekran kartını yenilersin ama benim için fark etmez diyorsan çözünürlük düşürüp yine kullanabilirsin :)

Monitöre gelince mükemmel ötesi, günümüzün en iyi oyuncu monitörü DSR ile ilerde daha iyi bir kart ile 4K hatta 5K cinsinden oyun oynayabilirsin.

Eğer bu kartın aynısı sana gelirse hiç uğraşma söyle GTX 980 almak istediğini, al. Çünkü yine problem çıkartma olasılığı var aynı kartın. Performans olarak GTA V'de 10 FPS daha yüksek performans alırsın 2K çözünürlükte ama bence bozuk kartı tekrar kullanmaktan daha iyidir.

NVIDIA GeForce GTX 980 4 GB Review | techPowerUp

1.jpg

GTX 970 gayet iyi.
Ben o kadar oyun bagimlisi degilim.
Gozlerimdeki sorundan dolayi bircok oyunu oynayamiyorum.

Yukarida yazdigim gibi, genel itibariyle futbol ve araba yarisi olarak ozetlenebilir.

Ben diyorum ki, GTX 970 i kullanmaya devam edeyim, seneye nvidia pascal mimarili kartlarini cikardiginda GTX 970 i satip yeni seriye gecebilirim diye dusinuyorum.

Forum yoneticilerinden ozellikle rica ediyorum.

Bilgisayarim tamirde o yuzden telefondan yaziyorum ve yazim kurallarina tam olarak uyamiyorum.

Bunu da goz onunde bulundurmanizi rica ediyorum.

GTX 970 i alalı 30 günü geçmedi, ama 14 günün geçtiği için değiştirmiyorlar, birebir değişim yapmıyorlar.
Eğer yetkili servis onaylarsa iade veya değişim yapılabilecek.

Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz?

@Recep Baltaş

Arkadaşlar,
Vatan Bilgisayar teknik servisinden an itibariyle edindiğim bilgiye göre GTX 970 ekran kartı servise gitmemiş.
Bellekler, anakart ve işlemci servise gitmiş.
Bu nasıl iştir anlamadım, ne zaman GTX 970 ekran kartını sisteme taktım, flickering sorunu olmaya başladı.
Ama ekran kartı hariç tüm parçalar garanti servisine gitmiş.

Eğer Vatan garantiye göndermez ise sert şekilde karşılarına çıkın ve tehdit edin. Ben de zamanında G930'u iade etmek için uğraştım. Diyin ki : Eğer ürünüm iade edilmezse hakem heyetine gideceğim. Burda bir tüketici olarak hakkımı arıyorum ama siz ise desteğe göndermiyorsunz gibi konuşun ve gönderdikleri servisin numarasını isteyip bir de servise bu şekilde davranın. Vatan anca bu şekilde anlayabiliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı