Ekran kartı kullanımı arttıkça FPS düşer. Sizin nasıl yükseliyor bunu alamadım. Ekran kartının kullanımını arttırmak demek yük bindirmek demektir. Yük arttıkça FPS artmaz azalır. Bunu önce not edelim. Ama bir probleminiz var kesinlikle. Ayrıca monitörünüz 60 Hz mi? Eğer öyle ise 60 FPS üzerinde verim alamazsınız. Yırtılma vb. akıcılığa etki edecek sorunlar oluşur. Bunu engellemek için VSYNC açmanız gerekmekte. Hz değerini de kaçta seçili bilemiyorum ama 60 FPS' nin de altına düşüyor ise yine VSYNC açıp HZ değerini 50 yaparak denemenizi öneririm.
Sonuçları da yazınız lütfen.
Bu mesaja "yanlış bilgi" diye saçma sapan bir açıklama ile ceza verenler soruma cevap versinler şimdi.
GTA 5 2K' da VSYNC ve advance setting tarafı kapalı iken ekran kartı kullanımım 70-80 yüzdelerinde. Aldığım FPS ise 100 civarı.
Advance setting kısmından ayarları yükseltiyorum ve ekran kartı kullanımı %99 oluyor. FPS ise 45-50 oluyor.
Demekki neymiş? Ekran kartı kullanımını %99 yaptığınızda belli yere kadar FPS artar evet ama yüklenmeye devam ederseniz FPS azalır.
Siz neye göre bana 1 gün ceza verdiniz yanlış bilgiden? Yanlış olan sizin verdiğiniz cezadır. Siz dünya kadar saçma sapan darboğaz yorumu yapanlara ceza verin. Beni şimdi banlarsınız da buna da ceza verirsiniz. Doğruları konuştuğum hakkımı savunduğum için.
Ekran kartı kullanımını artırarak darboğazı aşabilirsiniz. FPS arttıramazsınz. Ekran kartı kapasitesini aşsanız bile Afterburner %99 gösterecektir. Nerden bileceksiniz peki ekran kartı sınırını aştığınızı? FPS' den. Advanced setting kısmını dayayıp sonuç paylaşında göreyim sizin FPS artıyor mu azalıyor mu.
Bir de ceza veriyorsunuz. Ayıptır ya.
Banlamanıza da gerek yok. Siz konuları biraz okuyun. Vatandaş konu açtı düşük FPS alıyorum diye. Hemen darboğaz dediler. Değil dedim. Sonra kart arızalı çıktı hepsi kayboldu konudan. Onlara verdiniz mi yanlış bilgi cezası? Ben yanlış bilgi vermedim. Hadi diyelim ki verdim. Bana ceza verdiğiniz konuya zahmet edip doğrusu neyse onu yazın da millet öğrensin doğrusu neyse.
Bırakın artık bu ali kıran başkesen düzenini. Sorgusuz sualsiz infaz yapmayın insanlara. Kimseden üstün falan değilsiniz.
Dediğim testi yapın bu konuya koyun bakalım FPS artacak mı azalacak mı göreyim sizi.
Banlayın şimdi beni başka bişey yaptığınız yok zaten. Ben girmeyeceğim zaten bundan sonra. Haydi eyvallah.