GTX 970 Bellek Sorunu Giderildi mi?

Emre YILDIZ

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Technopat ailesi. Bütçemi zar zor 3500 TL'ye çıkarabildim. Aklımda tabi ki GTX 970 var ve bellek sorunu benim aklımı kurcalıyor. Açıkçası sistemi 6 yıl yenilemeyi düşünmüyorum ve bu bellek sorunu sıkıntı yaratır mı ileride ? R9 290X alacaktım da aşırı ısınma ve 300 W TDP değeri var Yani sıkıntı çıkarır mı ? Çıkarmaz mı ?

Zamanınızı ayırdığınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Giderildi mi? Sorusuna bir cevabım yok ancak zaten CW sorunu her kartta karşımıza çıkmıyor.

Giderildi mi? Sorusuna bir cevabım yok ancak zaten CW sorunu her kartta karşımıza çıkmıyor.

Teşekkürler, CW benim için çok sorun değil zaten montajda kart öterse orada yenisi ile değiştiririz. Beni ilgilendiren, kart 3.2 gb VRAM kullanımından sonra takılmaya neden oluyormuş.

3.5+ 0.5 GB şeklinde bellek sorunu var. Bende sipariş ettim gtx 970 yarın kargoya verilecek umarım. Sorunun donanımsal olduğunu ve düzeltileceğini düşünmüyorum. 0.5 GB olan kısım çok daha yavaş çalışıyor diyorlar ve yapılan testlerde kanıtlandı kısacası sorun çözülecek gibi değil.

Olsun artık gerekirse ileride ayarları kısarız artık Maalesef şu an 970'in AMD tarafında ki tek rakibi R9 290X ve soba niyetine kullanılabilir O yüzden tercih etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…