Çözüldü GTX 970 Call Of Duty Advanced Warfare FPS Düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rivriv29

Hectopat
Daha fazla  
İnternetten baktım GTX 970'te CoD AW 100Fps altına düşmüyor. Ben de pc topladım özellikleri şunlar:
  • 8GB Corsair 1600MHZ Ram
  • MSI Gtx 970 Ekran kartı
  • İntel Core İ5 4690K İşlemci.(OC 4.0GHZ)
  • 240GB Kingston SSD
  • 1TB WD Blue Harddisk
Soğutması vs. her şeyi iyi. 4Adet fan takılı zaten önde 1 üstte 2 arkada 1 adet. İşlemci sayarsak 5. Her neyse bu sistemde ise 30 FPS alamıyorum. Nedeni ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Isı değerlerini kontrol et. Bir de güncel mi sistemin ? Oyun orijinal mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkanı yok böyle birşey olamaz Msı GTX 970 ile Msı Gaming App programında oc edip girin oyun orjinal olsada olmasada farketmez.

Sürücüden kaynaklanıyordun yeni güncellemeyi indirin.

Oyunun orijinal olup olmaması FPS'yi etkilemez ezberlenmiş klasik sorular sormayın artık. Orijinal oyunda FPS artıyorsa ekran kartı yerine herkes orijinal oyun alsın.

Tam bir bakkal gibi konuştunuz. Orijinal oyun sürekli güncelldir. Ama korsanda güncel kalmaz ve crack kullanılır. Karta 1300 TL veren gitsin 100 TL verip oyunu da alsın. Yada adam gibi kontrol etsin oyunun güncelliğini. Kalıplaşmışmış.

Siz güncellemeleri yapın, oyunun güncel olduğuna da emin olun. İmkanı yok 30 FPS gibi düşük değerin.

@Mr. Unfeeling Türkiye'de yüksek FPS almak için en yüksek meblağlar karta yatırılıyor. Güçlü kart alan herkez orijinal oyun alamıyor ne yazik ki. Bende GTX 760 var orjinalde de aynı FPS'yi görüyorum korsanda da aynı FPS'yi görüyorum. İstedikleri kadar güncellesinler FPS'yi ciddi ciddi etkilemez... Ayrıca Bakkal'da bu yorumları yapmaz kardeşim o kart yerine İ7 önerir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…