Çözüldü GTX 970 Call Of Duty Advanced Warfare FPS Düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunum çözüldü :) 140FPS Oynatıyor :) Driver güncellediğimde oldu :) Driver güncelle diyen arkadaşa teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@steadyflow Türkiye'de yüksek FPS almak için en yüksek meblağlar karta yatırılıyor. Güçlü kart alan herkes orijinal oyun alamıyor ne yazik ki. Bende GTX 760 var orjinalde de aynı FPS'yi görüyorum korsanda da aynı FPS'yi görüyorum. İstedikleri kadar güncellesinler FPS'yi ciddi ciddi etkilemez... Ayrıca Bakkal'da bu yorumları yapmaz kardeşim o kart yerine İ7 önerir.

Herkes orijinal alamıyor demeyin şurada artık. Karta o kadar para veriyorsan indirim kollayıp 100 TL' lik oyunu 40 TL alabilirsiniz. 50 orijinal oyun almışsam en fazla 25 TL vermişimdir. Fiyatlar uçuk olabilir, gerçekten orijinal almak isteyen biri indirim ve kârlı alışverişlerle birçok oyuna sahip olur. Korsan kullanıp içi rahat olan varsa da kullanabilir.

Korsan oyunlarda FPS düşüklüğü neredeyse kanıtlanmış bir şey. (Oyunun güncelliği önemli) Yanında gelen sorunlar da cabası. Hediyesi de multiplayer orijinal' in.

@Silinen üye Ne demek kardeşim. Oyunun keyfine var.

İnkar edemem ki yıllarca korsan kullandım. Artık orjinallerde fırsat kolluyorum Steam'de filan. Demek istediğim örneğin Far Cry 3'te korsan ve orjinalde aynı FPS'yi aldım. Wath Dogsu'da da aynı şekilde. Criysis'De de aynı şekilde. Güncellemeler sorunları tabiki de çözer ama FPS'yi etkilediğini görmedim.

Steam yaz indirimlerinde bir sürü oyun aldım. Hatırladığım kadarıyla normalde 300 TL tutuyordu indirimde 50 TL'ye kaptım. Sonuçta ben müslümanım korsan alıp üreticinin hakkına giremem. İndirimleri kollayın çok ucuz fiyatlara çok güzel oyunlar alıyorum.

Oyunun orijinal olup olmaması FPS'yi etkilemez ezberlenmiş klasik sorular sormayın artık. Orijinal oyunda FPS artıyorsa ekran kartı yerine herkez orfinal oyun alsın.

Etkiler. Birçok örnek verebilirim ama 2 GB güncelleme ile DirectX 11 desteği alan Company of Heroes buna en büyük örneklerden biridir. Tabii ki çoğu durumda korsan oyun ile orijinal oyun aynı FPS değerini sunar ama günümüzde artık oyunlar optimize edilmeden piyasaya sürülüp daha sonra güncellemeler ile optimize ediliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı