GTX 970 CS:GO Düşük FPS

oguzcanpasa

Megapat
Daha fazla  
i5 3470S ve GTX 970 ekran kartım var. En düşük ayarlarda 80-120 FPS alıyorum, sürekli drop var. Millet aynı sistemle 300 FPS alıyor. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok. Her türlü ayar denedim ama nafile, Technopat kesin olarak çözecektir bu sorunu, diğerleri gibi. 😀😇

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha düşük bir işlemciyle hemen hemen denk ekran kartı kullanıyorum; I3 4160, RX570. Emsallerimiz 200-300 FPS’den aşağı almazken ben de 80-120 alıyorum ancak takılma sorunu yaşamıyorum hiç. Monitörüm 60Hz olduğu için bu durumu pek önemsemiyorum ancak bu az FPS aldığımızı değiştirmez.

Ben 1280x1024 çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynuyorum. Ayarları yükseltmeniz takılmayı büyük ihtimalle çözecektir. Ama CS’ye yakın zamanda gelen güncellemeden sonra FPS herkeste yarı yarıya düştü.

Forumda CS için FPS rehberi yapmıştı bir arkadaş, ona bir göz atın isterseniz.

Konuyu takipteyim belki işe yarar bir şey buluruz.

i5 3470S ve GTX 970 ekran kartım var. En düşük ayarlarda 80-120 FPS alıyorum, sürekli drop var. Millet aynı sistemle 300 FPS alıyor. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok. Her türlü ayar denedim ama nafile, Technopat kesin olarak çözecektir bu sorunu, diğerleri gibi. 😀😇
Sistem nedir ? Windows 10 mu kullanıyorsun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı