Sorun da şu:
Oyunlarda en yüksek performansı alırken yani H1Z1'de şehirde 100 - 110 FPS alırken şimdi 60 - 70 FPS alıyorum. CS:GO'da 300 sabit alırken şimdi 100'ü zor görüyor. Nedenini anlamış değilim. Birkaç fotoğrafımda var onları da koyacağım. Sizce bunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ya evet benim de sürekli cevap yazma hakkınız yoktur diyor size cevap veremiyorum sürücülerin tümü en güncel seviyede zaten. Demin deli divane diye açtım PC'yi kapattım açtım Face ıle baglan yaptım girmedi ona yeni bir isim istedi anlamıyorum ki sureklı boyle oluyor ve sureklı hesaplarım banlanıyor
Monitörünüz anlaşılan kare veya kötü. Öncelikle kendinize 1080p monitör edinin. Windows 10 ile temiz bir kurulum yapın ve bilgisayarınızı çok zorlamamaya çalışın. Edit: Sorun bendeymiş. Monitörünüz sanırım 1080p 2. dediğimi yapın.
Ya evet benim de sürekli cevap yazma hakkınız yoktur diyor size cevap veremiyorum sürücülerin tümü en güncel seviyede zaten. Demin deli divane diye açtım PC'yi kapattım açtım Face ıle baglan yaptım girmedi ona yeni bir isim istedi anlamıyorum ki sureklı boyle oluyor ve sureklı hesaplarım banlanıyor
Sisteminizde problem yok diyorsunuz da. 1 ay önceye kadar csgo 300 sabit h1z1 şehirde 100 120 fps dışarda 150 160 fps alıyordu yüksek ayarlarda. Şuan CS yüksek ayarlarda 30 40 dusukte 80 100 alıyor. H1z1 en düşük ayarlarda şehirde 65 dışarda 100 alıyorum. Sizce de bu moniterden mi kaynaklanır.Açıkçası bana çok yatkın bir cevap gelmedi.
Sorun yok kısmını açayım isterseniz; sisteminizin parçaları gayet birbiri ile uyuşuyor. Parçanın birinde bir sorun olabilir. Kasanızı temizlemeyi deneyebilirsiniz.