GTX 970 Ekran Kartı Sıcaklığı

ruzgaryldz

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar,
Ekran kartı MSI GTX 970. Ekran kartını ilk aldığımda sistem boştayken 25-35 derece aralarında iken birkaç gündür sıcaklık değerleri boştayken 50 derece civarında (40 ile 50 derece arasında gelip gidiyor) sizce bu değerler 15 günlük bir ekran kartı için normal midir?
Ayrıca oda sıcaklığı normal derecede ve oda sıcaklığında herhangi bir değişim söz konusu da değil. Overclock MSI'ın programları ile deneme amaçlı denenmiştir. Toplam 1 saat dahi overclocklu kalmamıştır. BIOS'ta herhangi bir özel işlem yapılmamıştır. Daha sonraki süreçte de bilgisayara format attım ama değerlerde bir değişme söz konusu olmadı.

Sistem hakkında da kısa bilgi vereyim:
İşlemci: i7 4790K
RAM: 8 GB kinston
Ekran Kartı: MSI GTX970

Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba, tedirginlikten ziyade bu değer farkı neden oldu onu merak ettim. Değerlerin birden ortalama 15 derece artmasını anlamadım. Ki eski olan dizüstü bilgisayarımda boştayken bu değerlerle karşılaşıyordum ve masaüstüne geçince ekran kartı sıcaklığında fark olduğu aşikardı ama şu an aynı gibiler işte. Kısaca bu farktı benim sorum...

İlgin için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı