GTX 970 Ekran Kartına Sistem Toplama

umutberke

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.

Sistem toplamaya niyet edip GTX 970 turbo ekran kartı aldım. Gerisi için anakart, SSD, kasa, güç kaynağı, işlemci ve ram önerisi alabilir miyim? Uygun fiyatlı olması önceliğimdir. Tahmin edebileceğiniz gibi direk ekran kartı alınca 1300 TL civarı bi anda çok oldu. Hard disk ve mönitore ihtiyacım yok. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Bütçe belirtirsen yardımcı oluruz fiyatı senin için uygunsa yukarıdaki Intel'i tercih edebilirsin.
İntel biraz fazla geldi. SSD'ye para ayırmak için amd'yi tercih etmeyi düşündüm. Ne gibi farklılıkları olur?

Orta Seviye Oyun – Fiyat/Performans
AnakartMSI H170M PRO-DHASUS M5A97 R2.0
İşlemciIntel Core i5 6400AMD FX-8300
Ortak Bileşenler
BellekG.Skill 8 GB Ripjaws4 Kit 2400 MHz CL 158 GB HyperX Savage RED Kit 1600 MHz CL9
KasaCooler Master RC-K350
Güç KaynağıKasaya dahil 600W
[TBODY] [/TBODY]
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin eski işlemcileri ve fazla güç tüketip fazla ısınan işlemcileri bütçe belirtirsen parçalara bakabiliriz SSD içinde acele etmene gerek yok sonrada alabilirsin.
Amd'den vazgeçtim doların düşmesini bekleyip 1500 tl cıvarına uzun süreli olması için yukarıdaki intel ve ddr4 ram kombinini tercih edicem teşekkürler.

Orta Seviye Oyun – Fiyat/Performans
AnakartMSI H170M PRO-DHASUS M5A97 R2.0
İşlemciIntel Core i5 6400AMD FX-8300
Ortak Bileşenler
BellekG.Skill 8 GB Ripjaws4 Kit 2400 MHz CL 158 GB HyperX Savage RED Kit 1600 MHz CL9
KasaCooler Master RC-K350
Güç KaynağıKasaya dahil 600W
[TBODY] [/TBODY]
MSI H170M PRO-DH mı daha iyidir? Yoksa MSI B150M BAZOOKA mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı