AtsızBJK
Megapat
Daha fazla
MSI GTX 970 kullanıcısıyım gayet memnunum hiç bir şikayetim yok, FPS stabil performans sorunu yok, ısınma sorunu yok, enerji tüketimi muazzam! Herkez r9 390X daha iyi diyor o zaman ondan al fakat; oyun üreticilerinin %90'ının geliştirme partneri olan Nvidia teknolojilerinden mahrum kalma durumun söz konusu! Yancılık yada kendim kullandığım için söylediğimi düşünmeyin fakat şöyle bir gerçek var; R9 390 yada 390X, GTX 970 den çok daha iyi fps değerleri veriyor olabilir ama kimse görsel teknolojide 1 adım geride olduğunu inkar edemez yada 1 adım önde olduğunu söyleyemez edemez. AMD gerçekten başarılı çok güzel, yüksek performanslı ürünleri var ama işlemcide nasıl INTEL'i henüz geçememişse GeForce'u da henüz devirmiş değil! Diğer konuya gelince Vatan bilgisayardan aldıgın ürünü 15 gün içerisinde kutu içeriği eksiksiz kutusu zarar görmemiş, kullanılmamış şekilde iade edebilir yada değiştirebilirsin. Eğer olası bir durumda servis vermen gerekirse direk vatana götürüp onlara veriyorsun, onlar servise gönderiyor sonrada teslim alıyor ve sana haber veriyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör: