MaviKulübeliAdam
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Sorunun ne olduğuna bağlı çözülemeyecek bir şey ise arıza tespit ücretini alıp geri gönderirler ama görüntülere bakacak olursak kesin olmamakla beraber kartın grafik işlemcisinde arıza varmış gibi gözüküyor ve bu tamir edilir mi dersen evet edilir fakat sana oldukça tuzlu bir fiyata mal olur. Sorunun ne olduğunu kesin bir şekilde görüntülere bakıp söyleme şansımız maalesef yok işinde uzman bir kişi veya ASUS yetkili servisindeki arıza tespit bölümü sorunun tam olarak ne olduğunu belirtecektir.Ücret karşılığında olduğunu biliyorum ama siz, sorun çok ciddi bile olsa tamir ederler diyorsunuz değil mi? Tabii, para karşılığı.
Eki Görüntüle 358306Eki Görüntüle 358307Eki Görüntüle 358308
Eki Görüntüle 358296Eki Görüntüle 358298
Bunlar fotoğraflar ve o an en hızlı şekilde yapabildiğim renk testi.Eki Görüntüle 358302Eki Görüntüle 358303Eki Görüntüle 358304Eki Görüntüle 358305
Bu arada ilk fotoğraflar için bilgisayarı 3-4 kere yeniden başlattım ve renkler değişti. Sorun sizce kartın neresinde? Bu arada bir "dengesizlik" yapıp termal macunu olmadığını unutarak, kartı çalıştırdım ancak çok ısı yapmadı.