GTX 970 G-Sync uyumlu mu?

yiğit hasan

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba yakında 165 Hz monitör alacağım ve alacağım monitör G-Sync ve FreeSync uyumlu fakat bazı sitelerde GTX 970 ekran kartının G-Sync uyumlu olmadıgını söylüyorlar. Yardım edebilecek var mı?

G-Sync uyumlu fakat FreeSync uyumlu değil. Gerçek G-Sync bir monitör alman lazım. Bildiğim kadarıyla 3000TL'nin üzerindeki monitörlerde oluyor bu özellik.

GTX 970 G-SYNC destekliyor ancak 165Hz almak mantıklı olmaz o FPS'i alamazsınız çoğu oyunda.

Supported NVIDIA GPUs for G-SYNC buradan bakabilirsiniz.
cevapladıgın için teşekkür ederim genelde valorant cs tarzı oyunlar oynadıgım için 220 180 fps arası alıyorum
CS Valorant oynayan için GPU önemi yok.

Sağ ol kankam cevap verdiğin için içimi rahatlattınız vallahi :D
Peki bir sorum daha olacak arada hikaye tabanlı oyunlarda oynuyorum 90 FPS 60 FPS arası alıyor linkini attıgım monitörde çok fazla kasma yapar mı? ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı