GTX 970 GTA 5 PErformansı

Ayrıca bunu vatana toplatabiliyor muyuz? Çünkü ben bir hata yaparım falan, Vatan hallerder mi bu işi?

Evet, istersen sen bizim vermiş olduğumuz sistemlerin çıktısını alıp vatandaki görevliye vererek parçaları birleştirmesini isteyebilirsin. Bu şaka değil. Birleştirme derken montajını yapmayı kastettim bu arada.

Şimdi, ben pek anlamadım. Bunları Çıkartıp da kağıt halde mi götüreceğim, yoksa sattın alıp elimde mi götüreceğim? Yoksa toplattırıp parasını orada falan mı vereceğim? Nasıl olacak

Deniz Eylül isimli kullanıcının yaptığı sistemde kasa hariç hepsini, benim yaptığım sistemden de yalnızca güç kaynağı ve kasayı bir kağıda dök vatanın bir şubesine git parayı orada vereceksin onlardan bunun montajını yapmalarını rica edeceksin ücretsiz bir şekilde monte edecekler parçaları. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Düzenleme: Monitör de alacaksan toplam fiyat daha da yukarı çıkar unutma.

Peki birşey daha soracağım. Şu ses kartı da alınıyor mu?Onu nasıl elde edeceğim?

Bilin bakalım ne oldu? Evet, bütçe arttı. 5000 TL. Bir sistem ayarlar mısınız? Ayrıca garantinin olmaması da canımı sıkıyor ama neyse.

Bilin bakalım ne oldu? Evet, bütçe arttı. 5000 TL. Bir sistem ayarlar mısınız? Ayrıca garantinin olmaması da canımı sıkıyor ama neyse.

Emre bey eğer parçaları sıfır aldıysanız sistemiz zaten garantili oluyor. Her parça tek tek garantili oluyor

ogcwallhack kardeşim alıntı yapmayı bilmiyorum özür dilerim. İyi anlamda mı söylediniz kötü anlamda mı? Ve bir sistem önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…